olur vuslatim bazi bünyeler kuvvetli bazilari güccüz olur ,benim kizlarin bünyesi bana cekmemis cabuk hasta oluorlar
srk cok filmi var
bunu izle inan bayilcaksin cok begendim ben
olur vuslatim bazi bünyeler kuvvetli bazilari güccüz olur ,benim kizlarin bünyesi bana cekmemis cabuk hasta oluorlar
srk cok filmi var
bunu izle inan bayilcaksin cok begendim ben
Aslında ben de çok sık hasta olmazdım, bu kış ne olduysa daha hassaslaştım Benim de oğlumla küçük kızım çok çabuk hasta olur
Rabişim bu komedi, ben komedi sevmem pek İzlediğim filmdrn sonra bu adamı böyle görünce şaşırdım
Aslında ben de çok sık hasta olmazdım, bu kış ne olduysa daha hassaslaştım Benim de oğlumla küçük kızım çok çabuk hasta olur
Rabişim bu komedi, ben komedi sevmem pek İzlediğim filmdrn sonra bu adamı böyle görünce şaşırdım
10 kere mi Tamam tamam izlicem am tırstığımdan değil seni kırmmk için
Bari müstehcen sahne var mı onu söyle, kızımla izlerim İki haftadır film izleyelim diyor ben savıyorum
10 kere mi Tamam tamam izlicem am tırstığımdan değil seni kırmmk için
Bari müstehcen sahne var mı onu söyle, kızımla izlerim İki haftadır film izleyelim diyor ben savıyorum
canim benim ama yarin sorcam izlendinmi diye detayiyla
simdi sen bana müstehcen filmmi izliyon diyorsun Muneee vuslattan sikayetciyim bana sapik dedi
yok vuslatim film temiz izleyebilirsiniz srk arada bi atletsir srk söylüyor orayi sardir
canim benim ama yarin sorcam izlendinmi diye detayiyla
simdi sen bana müstehcen filmmi izliyon diyorsun Muneee vuslattan sikayetciyim bana sapik dedi
yok vuslatim film temiz izleyebilirsiniz srk arada bi atletsir srk söylüyor orayi sardir
Bugün değil haftasonu izlicez Haftaiçi saat 9 da yatıyor benim kız
Hahaah
Ben öpüşme sahnesi olan filmleri bile seyrettirmiyorum çocuklara
O zaman önce sardırarak izleyeyeyim ben önden, ona göre tedbir alırım
Bugün değil haftasonu izlicez Haftaiçi saat 9 da yatıyor benim kız
Hahaah
Ben öpüşme sahnesi olan filmleri bile seyrettirmiyorum çocuklara
O zaman önce sardırarak izleyeyeyim ben önden, ona göre tedbir alırım