• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Ne bileyim nasıl organ var sende soğuk işlemeyeno_O:KK70:
Srk kim ki:KK45: 3 oyuncudan başka tanıdığım yok benim:-)
grip bile olmuyorum ayda yilda bi basim agrir :KK70: dogum masasinda bile esimle sakalasiyordum ebe sasirmisdi :KK70::KK70:
nazar degdircem kendime :nazar::nazar::nazar:
bu yakusuklu srk :KK22::KK22:
images
images

Ne güzel ya keşke ben de öyle olsam:110: Shahrukh Khan şimdi dank etti:-)
Name is khan da tanıdım:KK45:
olur vuslatim bazi bünyeler kuvvetli bazilari güccüz olur ,benim kizlarin bünyesi bana cekmemis cabuk hasta oluorlar
srk cok filmi var
bunu izle inan bayilcaksin cok begendim ben

olur vuslatim bazi bünyeler kuvvetli bazilari güccüz olur ,benim kizlarin bünyesi bana cekmemis cabuk hasta oluorlar
srk cok filmi var
bunu izle inan bayilcaksin cok begendim ben

Aslında ben de çok sık hasta olmazdım, bu kış ne olduysa daha hassaslaştım:110: Benim de oğlumla küçük kızım çok çabuk hasta olur:KK51:
Rabişim bu komedi, ben komedi sevmem pek:KK22: İzlediğim filmdrn sonra bu adamı böyle görünce şaşırdım:-)

Aslında ben de çok sık hasta olmazdım, bu kış ne olduysa daha hassaslaştım:110: Benim de oğlumla küçük kızım çok çabuk hasta olur:KK51:
Rabişim bu komedi, ben komedi sevmem pek:KK22: İzlediğim filmdrn sonra bu adamı böyle görünce şaşırdım:-)
romantikkomedi vuslatim
bende fragmani izlip aa bu ne ben bunu izlemem dedim ve inanirmisin en az 10 defa izledim :KK57:
film harika izlicennnn okadan :KK62::KK62::KK70:

romantikkomedi vuslatim
bende fragmani izlip aa bu ne ben bunu izlemem dedim ve inanirmisin en az 10 defa izledim :KK57:
film harika izlicennnn okadan :KK62::KK62::KK70:
10 kere mi:KK70: Tamam tamam izlicem am tırstığımdan değil seni kırmmk için:KK45:
Bari müstehcen sahne var mı onu söyle, kızımla izlerim :KK48: İki haftadır film izleyelim diyor ben savıyorum:KK45:

10 kere mi:KK70: Tamam tamam izlicem am tırstığımdan değil seni kırmmk için:KK45:
Bari müstehcen sahne var mı onu söyle, kızımla izlerim :KK48: İki haftadır film izleyelim diyor ben savıyorum:KK45:
canim benim :KK60::KK60: ama yarin sorcam izlendinmi diye detayiyla :KK70:
simdi sen bana müstehcen filmmi izliyon diyorsun :KK62::KK62: Muneee :mad::mad: vuslattan sikayetciyim bana sapik dedi :KK61::KK61::KK70:
yok vuslatim film temiz izleyebilirsiniz srk arada bi atletsir srk söylüyor orayi sardir :KK53:

canim benim :KK60::KK60: ama yarin sorcam izlendinmi diye detayiyla :KK70:
simdi sen bana müstehcen filmmi izliyon diyorsun :KK62::KK62: Muneee :mad::mad: vuslattan sikayetciyim bana sapik dedi :KK61::KK61::KK70:
yok vuslatim film temiz izleyebilirsiniz srk arada bi atletsir srk söylüyor orayi sardir :KK53:
Bugün değil haftasonu izlicez:KK53: Haftaiçi saat 9 da yatıyor benim kız:KK48:
Hahaah:KK70::KK70:
Ben öpüşme sahnesi olan filmleri bile seyrettirmiyorum çocuklara:KK53:
O zaman önce sardırarak izleyeyeyim ben önden, ona göre tedbir alırım:KK70:

Bugün değil haftasonu izlicez:KK53: Haftaiçi saat 9 da yatıyor benim kız:KK48:
Hahaah:KK70::KK70:
Ben öpüşme sahnesi olan filmleri bile seyrettirmiyorum çocuklara:KK53:
O zaman önce sardırarak izleyeyeyim ben önden, ona göre tedbir alırım:KK70:
pazar aksami basindayim ozman :KK62::KK70:
bende öyle alistirdim büyükleri kendileri sardiriyolar
öyle sahneleri
kiz öpüsme filan yok srk sarki söylerken bazi yerlerde atlesiz oluyor baklavalarini gösteri :KK53:
oralari sardirin
vuslatim ben kaciyorum canim :KK60::KK60:

pazar aksami basindayim ozman :KK62::KK70:
bende öyle alistirdim büyükleri kendileri sardiriyolar
öyle sahneleri
kiz öpüsme filan yok srk sarki söylerken bazi yerlerde atlesiz oluyor baklavalarini gösteri :KK53:
oralari sardirin
vuslatim ben kaciyorum canim :KK60::KK60:
He tamam o önemli değil:KK53:
Film izlemeye mi yine:KK48: Hayırlı geceler Rabişim:KK60::KK200:

bana sen acik secik filmlere bakiyon dedin srkin baklavalarini izliyon dedin :KK61::KK61:
yarin yolcam seni :KK62: Muneyide cagircam beraber yolariz :KK70:
nevos kiyamiyor sana :63::KK70:
Niye ki reşitsin izleyebilirsin:KK53::KK70:
Muneyi niye çağırıyorsun korkuyorsun tabi tek başına:KK70:
kactim iyi geceler :KK55::KK55::KK55:
kendine iyi bak vuslatim :KK60::KK60:
:KK55::KK55::KK55::KK55:
Sen de kendine iyi bak canım:KK15::KK15:

Back
X