En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim , beğenmenize çok sevindim afiyetle yiyin

KedidirKedii ve N Nana oyum size kızlar mercimekli köfte çok hoş denedim böregide deneyecegim
@Kakao ve Ben bir oyum daha olsa sanaydi ama baktım oyun çok sanada oy vermisim sayArsan sevinirim

Adil oy verebilmek için kim neyi yapmış bakmadan oy verdim. Pizza ve balık arasında gidip geldim, ama balık normalde de diyet kategorisinde benim için, bu yüzden diyet pizza. Kim yaptıysa ellerine sağlık.

Adil oy verebilmek için kim neyi yapmış bakmadan oy verdim. Pizza ve balık arasında gidip geldim, ama balık normalde de diyet kategorisinde benim için, bu yüzden diyet pizza. Kim yaptıysa ellerine sağlık.
teşekkür ederim bende

Diyet pizza menü ve Kabak rulodan yana kullandım özellikle kabak rulonun sunuma bayıldım tam benlik
Her zaman olduğu gibi, çok emek verilmiş süper tarifler çıkmış herkese başarılar
Pinkstrap çok teşekkürler

Nasıl veriyoruz 2. oyu? Bende sadece oyunuzu değiştirin yazısı yazıyor sağ tarafta. Sayfayı da yeniledim yine aynı şey yazıyor.

Aaaa öyle mi? Hiç bilmiyordum teşekkürler. Aynı yemeğe verebiliyor muyuz? Şaka tabi, yoksa değil mi?
Nasıl veriyoruz 2. oyu? Bende sadece oyunuzu değiştirin yazısı yazıyor sağ tarafta. Sayfayı da yeniledim yine aynı şey yazıyor.
Oyunuzu değiştirin seçeneğini kullanarak iki seçenek işaretleyip oyunuzu yeniden vermelisiniz..
Aynı kişiye veremiyoruz,sistemde buna izin vermiyor

Oyunuzu değiştirin seçeneğini kullanarak iki seçenek işaretleyip oyunuzu yeniden vermelisiniz..
Aynı kişiye veremiyoruz,sistemde buna izin vermiyor
Hemmmmen deniyor, olmazsa tekrar geliyorum Olsa da olmasa da peşinen de teşekkürümü ediyorum.

Oldu. Oy verdiklerimden de kargo bekliyorum, yemek kargosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…