• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim , beğenmenize çok sevindim afiyetle yiyin :KK200:

hım etiketledim ama demekki bildirim gelmemiş canımm. hemde işe gelir gelmez vermişim oyumu ayol bende ne sabırsızım valla..:KK22::KK22:

Hanımlar hepinizin ellerine sağlık elleriniz dert görmesin..iki oyum var tadını hayal ederek vede sunuma dikkat ederek oyum.
nuryolu nun muhteşem sunumu ve güzel tarifine......(Zeytinyağlı Tavuk Şiş*Domatesli Bulgur Pilavı)ellerine sağlık güzel insan..:KK68:ikinci oyumda çok kararsız kaldım kabak rulo sunum muhteşem ama KedidirKedii KedidirKedii nin o mercimek köftesini en az 3 kere yaptım aileme ,misafirlerime, arkadaşlarıma o tarifi bize kazandırdığı için oyum (Diyet atıştırmalıkları + Yağsız unsuz kurabiye+Mercimek ile diyet köfte) ellerine sağlık tatlım:KK68::KK68::KK68:

AyıpsıZ dost arayan,dostsuz kalır.Mevlana.
Kakao ve Ben, Bugün 08:58 K.İ.B. Favorilere Ekle

KedidirKedii KedidirKedii ve N Nana oyum size kızlar mercimekli köfte çok hoş denedim böregide deneyecegim:KK66:
@Kakao ve Ben bir oyum daha olsa sanaydi ama baktım oyun çok sanada oy vermisim sayArsan sevinirim :KK66:

Adil oy verebilmek için kim neyi yapmış bakmadan oy verdim. Pizza ve balık arasında gidip geldim, ama balık normalde de diyet kategorisinde benim için, bu yüzden diyet pizza. Kim yaptıysa ellerine sağlık.

Adil oy verebilmek için kim neyi yapmış bakmadan oy verdim. Pizza ve balık arasında gidip geldim, ama balık normalde de diyet kategorisinde benim için, bu yüzden diyet pizza. Kim yaptıysa ellerine sağlık.
teşekkür ederim bende :KK66:

Diyet pizza menü ve Kabak rulodan yana kullandım özellikle kabak rulonun sunuma bayıldım tam benlik:KK8:
Her zaman olduğu gibi, çok emek verilmiş süper tarifler çıkmış herkese başarılar:KK37:
Pinkstrap çok teşekkürler ;)

Nasıl veriyoruz 2. oyu? Bende sadece oyunuzu değiştirin yazısı yazıyor sağ tarafta. Sayfayı da yeniledim yine aynı şey yazıyor. o_O

Aaaa öyle mi? Hiç bilmiyordum teşekkürler. Aynı yemeğe verebiliyor muyuz? :KK45:Şaka tabi, yoksa değil mi? :KK45:
Nasıl veriyoruz 2. oyu? Bende sadece oyunuzu değiştirin yazısı yazıyor sağ tarafta. Sayfayı da yeniledim yine aynı şey yazıyor. o_O
Oyunuzu değiştirin seçeneğini kullanarak iki seçenek işaretleyip oyunuzu yeniden vermelisiniz..
Aynı kişiye veremiyoruz,sistemde buna izin vermiyor;)

Oyunuzu değiştirin seçeneğini kullanarak iki seçenek işaretleyip oyunuzu yeniden vermelisiniz..
Aynı kişiye veremiyoruz,sistemde buna izin vermiyor:KK66:
Hemmmmen deniyor, olmazsa tekrar geliyorum :KK53: Olsa da olmasa da peşinen de teşekkürümü ediyorum.

Oldu. Oy verdiklerimden de kargo bekliyorum, yemek kargosu :D :D

Back
X