En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Senin yaptigini görünce şaşırdım biliyo musun? Hem becerekli,hem seksü olmayi nasıl beceriyor bakim sen

Yemek yapinca seksu olamiyom malesef canim sizi yaniltmayayim Ama mutfak ,sebzeler ,bahartalar , yumurtalar ,kaliplar benim en buyuk nese kaynaklarimdan , severek ozenerek yapiyorum ve sukur ortaya guzel seyler cikiyor Hersey bi tarafa mutfagim bi tarafa

Ayyy hiç böyle bi kadin olamadim olamiycam zavalli kocam mutfak benm en büyük düşmanim,yemek yapmaktan nefret ederim bir an önce zengin olup yaşlı çirkin bi hizmetçi almam lazim

Ayyy hiç böyle bi kadin olamadim olamiycam zavalli kocam mutfak benm en büyük düşmanim,yemek yapmaktan nefret ederim bir an önce zengin olup yaşlı çirkin bi hizmetçi almam lazim

Benimki de cok memnun sayilmaz ,
tv de surekli planet mutfak veya diger ymk programlari
Telfnda takip ettigim bi yigin yemek bloglari kisa yollari ,ve mutfak.urunleri siteleri
Surekli un,yumurta ,yagin bitiyor olmasi
Temizlikten evvel once mutfak islerime oncelik vermem
Saatler suren pasta yapmalarim falan benimkini sinir ediyor
Niye yasli asci kiz ??? Tatyana falan bul evi de supursun arada

Bu erkek milletine yaranilmaz anacim

Heeee kocamı elimden alsın dimi tatyana kiziaammm angelina jolie bile hizmetcisiyle aldatildi

Sonra katil mi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…