En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
oyumu diyet pizza ve diyet tavuk böreğe verdim, diyette olan birisi için pizza ve börek vazgeçilmezdir, hele de kalori değerleri düşükse

aslında gönlümde somon balığı yatıyordu ama; üzgünüm ki patates ve havuç, hele de pişmiş olarak diyetlik değil, bu nedenle veremedim..

tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

Çok teşekkür ederim kuzum

Canim valla gorduklerimi etiketledim sadece ,senin bana verdigini bilmiyordum
Tesekkur ederim kakaolu dondurmamm
hım etiketledim ama demekki bildirim gelmemiş canımm. hemde işe gelir gelmez vermişim oyumu ayol bende ne sabırsızım valla..

Hanımlar hepinizin ellerine sağlık elleriniz dert görmesin..iki oyum var tadını hayal ederek vede sunuma dikkat ederek oyum.
nuryolu nun muhteşem sunumu ve güzel tarifine......(Zeytinyağlı Tavuk Şiş*Domatesli Bulgur Pilavı)ellerine sağlık güzel insan..ikinci oyumda çok kararsız kaldım kabak rulo sunum muhteşem ama KedidirKedii nin o mercimek köftesini en az 3 kere yaptım aileme ,misafirlerime, arkadaşlarıma o tarifi bize kazandırdığı için oyum (Diyet atıştırmalıkları + Yağsız unsuz kurabiye+Mercimek ile diyet köfte) ellerine sağlık tatlım

AyıpsıZ dost arayan,dostsuz kalır.Mevlana.
Kakao ve Ben, Bugün 08:58 K.İ.B. Favorilere Ekle

ben doymam bunlarla şöyle büyük boy pizza yeter bana sizin yerinize de yerim ey KK'canlar :) resimdekiler hem bir gıdımlık hem de doyurucu degil

Sabah 50 kusur bildirim vardi ,baktim geneline ama nevos ve rabis in disinda etiketleme gorunmuyor canim , bi kac defa daha boyle olmustu
Oyun ve zarif dusuncelerin icin tesekkur ederim kakao'cum Menun harika ,sunum da super eger baliksever biri olsam mutlaka secim yapacagim ilk secenek olurdu ,oylarin emeginin karsiligini veriyor olmasi gerektigi gibi
Seninde ellerine saglik canim

bazen banada oluyor o bildirimler canım bende çözemiyorum neden . diye.. seninde ellerine sağlık..

Hayırlı olsun yeni konu
Zayıflamak isteyen herkese Allah irade ve güç versin inşallah
benim ihtiyacım yok inşallah ta olmaz
ama takip ederim konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…