• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
oyumu diyet pizza ve diyet tavuk böreğe verdim, diyette olan birisi için pizza ve börek vazgeçilmezdir, hele de kalori değerleri düşükse :KK48:

aslında gönlümde somon balığı yatıyordu ama; üzgünüm ki patates ve havuç, hele de pişmiş olarak diyetlik değil, bu nedenle veremedim:KK43:..

tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:KK200::nazar::KK24:

oyumu diyet pizza ve diyet tavuk böreğe verdim, diyette olan birisi için pizza ve börek vazgeçilmezdir, hele de kalori değerleri düşükse :KK48:

aslında gönlümde somon balığı yatıyordu ama; üzgünüm ki patates ve havuç, hele de pişmiş olarak diyetlik değil, bu nedenle veremedim:KK43:..

tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:KK200::nazar::KK24:
Çok teşekkür ederim kuzum :KK60: :KK36:

Canim valla gorduklerimi etiketledim sadece ,senin bana verdigini bilmiyordum o_O
Tesekkur ederim kakaolu dondurmamm :KK60:
hım etiketledim ama demekki bildirim gelmemiş canımm. hemde işe gelir gelmez vermişim oyumu ayol bende ne sabırsızım valla..:KK22::KK22:

Hanımlar hepinizin ellerine sağlık elleriniz dert görmesin..iki oyum var tadını hayal ederek vede sunuma dikkat ederek oyum.
nuryolu nun muhteşem sunumu ve güzel tarifine......(Zeytinyağlı Tavuk Şiş*Domatesli Bulgur Pilavı)ellerine sağlık güzel insan..:KK68:ikinci oyumda çok kararsız kaldım kabak rulo sunum muhteşem ama KedidirKedii KedidirKedii nin o mercimek köftesini en az 3 kere yaptım aileme ,misafirlerime, arkadaşlarıma o tarifi bize kazandırdığı için oyum (Diyet atıştırmalıkları + Yağsız unsuz kurabiye+Mercimek ile diyet köfte) ellerine sağlık tatlım:KK68::KK68::KK68:

AyıpsıZ dost arayan,dostsuz kalır.Mevlana.
Kakao ve Ben, Bugün 08:58 K.İ.B. Favorilere Ekle

ben doymam bunlarla şöyle büyük boy pizza yeter bana sizin yerinize de yerim ey KK'canlar :) resimdekiler hem bir gıdımlık hem de doyurucu degil

hım etiketledim ama demekki bildirim gelmemiş canımm. hemde işe gelir gelmez vermişim oyumu ayol bende ne sabırsızım valla..:KK22::KK22:

Hanımlar hepinizin ellerine sağlık elleriniz dert görmesin..iki oyum var tadını hayal ederek vede sunuma dikkat ederek oyum.
nuryolu nun muhteşem sunumu ve güzel tarifine......(Zeytinyağlı Tavuk Şiş*Domatesli Bulgur Pilavı)ellerine sağlık güzel insan..:KK68:ikinci oyumda çok kararsız kaldım kabak rulo sunum muhteşem ama KedidirKedii KedidirKedii nin o mercimek köftesini en az 3 kere yaptım aileme ,misafirlerime, arkadaşlarıma o tarifi bize kazandırdığı için oyum (Diyet atıştırmalıkları + Yağsız unsuz kurabiye+Mercimek ile diyet köfte) ellerine sağlık tatlım:KK68::KK68::KK68:

AyıpsıZ dost arayan,dostsuz kalır.Mevlana.
Kakao ve Ben, Bugün 08:58 K.İ.B. Favorilere Ekle

Sabah 50 kusur bildirim vardi ,baktim geneline ama nevos ve rabis in disinda etiketleme gorunmuyor canim , bi kac defa daha boyle olmustu :(
Oyun ve zarif dusuncelerin icin tesekkur ederim kakao'cum :KK60: Menun harika ,sunum da super eger baliksever biri olsam mutlaka secim yapacagim ilk secenek olurdu ,oylarin emeginin karsiligini veriyor olmasi gerektigi gibi :KK200:
Seninde ellerine saglik canim :KK19:

Sabah 50 kusur bildirim vardi ,baktim geneline ama nevos ve rabis in disinda etiketleme gorunmuyor canim , bi kac defa daha boyle olmustu :KK43:
Oyun ve zarif dusuncelerin icin tesekkur ederim kakao'cum :KK60: Menun harika ,sunum da super eger baliksever biri olsam mutlaka secim yapacagim ilk secenek olurdu ,oylarin emeginin karsiligini veriyor olmasi gerektigi gibi :KK200:
Seninde ellerine saglik canim :KK19:
bazen banada oluyor o bildirimler canım bende çözemiyorum neden . diye.. seninde ellerine sağlık.. :KK60:

Hayırlı olsun yeni konu:KK66:
Zayıflamak isteyen herkese Allah irade ve güç versin inşallah
benim ihtiyacım yok inşallah ta olmaz
ama takip ederim konuyu

Back
X