Hanımlar ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel görünüyor. Bende bir dönem diyetteydim. Evet diyetteyken gerçekten lezzetli ve sağlıklı olması açısından üretiyoruz.. Diyettenken balık ve tavuk çok tüketim.
Zeytinyağlı Tavuk Şiş Domatesli Bulgur Pilavı ve diyet pizza menu fırında nugget ve pizza olana verdım oylarımı cok guzel ve lezzetlı gorunuyolardı ellerınıze saglık kım kı bu ıkı yemegı yapan ?
Zeytinyağlı Tavuk Şiş Domatesli Bulgur Pilavı ve diyet pizza menu fırında nugget ve pizza olana verdım oylarımı cok guzel ve lezzetlı gorunuyolardı ellerınıze saglık kım kı bu ıkı yemegı yapan ?
Mercimek aklimda yapicam zatenn.Cok pratik.
Somonla bugday salatasi da balik yiyecegine emin oldugum misafire super olacakk.Kalabalik sofralar icin guzel.
Mercimek aklimda yapicam zatenn.Cok pratik.
Somonla bugday salatasi da balik yiyecegine emin oldugum misafire super olacakk.Kalabalik sofralar icin guzel.
buğday salatası kara buğday ilede güzel oluyor chelzy balıkda tam mevsimi zaten buzlu balık dedikleri palamut ile oluyor bu tarif unutma.. mercimekse bildiğin köfte gibi. denedim hemde kaç kere..