*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

Lacivert te olur:)) krem renk ile lacivert aynı model değil mi? bi de sizin dediğiniz siyah hangisi ona da bakmak isterim.su yeşili gömleğin fotoğrafını da arıyorum bulamıyorum:))

krem rengi aynı model ama o ayrıldııı
benim siyah dediğim işte yukarda eklediğim fotoydu canım gri siyah olan kaşe kabandan bahsetmiştim.
su yeşili diğer konumda ekli ama buraya fotosunu atayım bak yine

Eki Görüntüle 1148721

----------kalanlar 39.sayfada başka sayfaya bakmanıza gerek yok--------

hoşgeldiniiz :) ürünlerinize baktım çok güzeller normalde yapardım takas ama maalsef bu aralar sıkışıgım yapmıyorum o yüzden
20tlye olur tabi 3ü. pantolonlar hiç kullanılmadı kaşe montta 1-2 defa anca giymişimdir sorunsuz tertemiz duruyor
özelden bilgileri konuşalım

ürünler bi önceki sayfada buyruuun şişme montlar 10 lira sorunsuz deposuz gıcır gıcırrr son iki tane kaşe kaban kaldı elimde o da 10 liraa

Son düzenleme:
ürünler bi önceki sayfada buyruuun şişme montlar 10 lira sorunsuz deposuz gıcır gıcırrr son iki tane kaşe kaban kaldı elimde o da 10 liraa

canım 41.sayfada kısa bir badi var onu bi ayırımısın ben bakmaya devam edicem ürünlere üzerinde bi kız resmi var alıntı yapmayı bilmiyorum onedenle yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…