*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

elimde kalanları güncelliyorum bazılarının fiyatlarını düşürdüm kaşe kabanları sıfır şişme montları bile 10tl yaptımm huu huuu
bedenleri yazıyor bazılarının üstünde eski fiyat var onlara bakmayın üstte yazdıgım fiyat geçerli bedenleri üstlerinde yazıyorr
içlerinde belki satılı olan vardır hatırlamadıklarım begediğiniz varsa detaylı bilgi veririm

--------------------Ne Alırsan 10 tl-------------------

--------------Ne Alırsan 7tl----------------------

----------------------Ne Alırsan 5Tl--------------------------

---------------------------Ne Alırsan 3 tl---------------------------

kaşe kabanlar şişme montlar 10tl daha ne olsunnnn çoğu hiç giyilmediii

10tlye düştüm canım kalanları yok parasına veriyorum
hiç kullanmadım hemde
kuzum takas düşünmüyorum bi kaç ay borçlarım var kendimi toplamam lazım

Canım iyiymiş bu ya beğendim ben bunu 7 sinde alsam veya 7sinde ödesem olur mu Malum KYK

Canım iyiymiş bu ya beğendim ben bunu 7 sinde alsam veya 7sinde ödesem olur mu Malum KYK

olur tabi kuzum sen adresini tekrar at bana özelden ama pazartesi finallerim başlıyor uygun oldugum ilk fırsatta yollarım kargonu 7sinde ödersin sende

olur tabi kuzum sen adresini tekrar at bana özelden ama pazartesi finallerim başlıyor uygun oldugum ilk fırsatta yollarım kargonu 7sinde ödersin sende

Tamam kuzum çok sağoll anlayışın için ne zaman uygun olursan o zaman gönderirsin 7sinde yatırırm parayı Yazıyorum şimdi bilgilerimi özelden cok sagol tekrar :) :)

siz gri diyince bende grili siyahlı olan diye bundan bahsetmiştim :) 7. sıradaki şişme mont o gri değil ama lacivert :26:

Lacivert te olur:)) krem renk ile lacivert aynı model değil mi? bi de sizin dediğiniz siyah hangisi ona da bakmak isterim.su yeşili gömleğin fotoğrafını da arıyorum bulamıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…