*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bu sıyah beyaz karelı taytmı pantolon mu ne kadar fıyatı ve bedenı kacc?

36-38 beden canım pantolon tayt burdaki ürünlerin hepsi 7 lira ama sorduğun ürünü özelden bi arkadaş sormuş ayırmamı istedi senden önce :26: bu arada özelden de cevap yazcam yalnız çok msj gelmiş 5 dkda 1 cevap yazabildiğimden anca yazıyorum kusura bakma lütfen

sorun degıl cnm olsun ben bu pantolonla bırlıkte 4 urunu sormustum sana urunlerıme bak baska ıstedıgın bısey varsa degısımi yapalım pantolondan arkds vazgecerse hemen haberım olsun

lcw'dan hiç giyilmedi 36dan 40a kadar olur. 7 lira

siyah kırmızı kapşonlu yelek 36dan 40a kadar olur hiç giyilmedi. 10 lira

kot tarzı alttan baglamalı. hiç giyilmedi. 36-38 beden. 7 lira

lacivert yelek. hiç giyilmedi. 36dan 40a kadar olur. 7 lira

puanlı alttan baglamalı hiç giyilmedi 36-38 beden. 7 lira

36dan 40a kadar olur arkadan baglamalı. çok tatlı bi rengi var. hiç giyilmedi. 7 lira

beyaz transparan balon kol altıda balon lastikli. 36dan 40a kadar olur salaş model. hiç giyilmedi 7 lira

bu elbiseye bayılıyorumm bi kaç defa kullandım ama artık elbise pek giyemiyorum. tertemizdir. kendinden atkılı. 36-38 beden etek kısmı tam üzerinizi sarıyor dizüstü bi elbise. 10 lira

pahalı bi fiyata almıştım bu pantolonu sadece 1 kez kullandım aslında tarzım değil pek böyle ürünler ama görünce çok begendim nedense dayanamadım aldım alt bacak kısmı lastikli üstü bol şalvar tipi ama üstü çokta bol durmuyor. 36-38 beden 10 lira

ütüsüz halidir kusura bakmayın. bogaz detayında kolyeli gibi güzel duruyor. hiç giyilmedi 36-38 beden 7 lira

antalyadan almıştım ahh ahhh omuzlarım geniş oldugundan straplezler bana yakışmıyor sanırım o yüzden kullanamadım 36-38 beden boyundan baglamalıda kullanılabilir ipi var ama çıkmamış fotoda. 7 lira

yarasa kol arkası yırtmaçlı salaş duruyor hiç kullanılmadı 36-38 beden 7 lira

bu üründe salaştır. tek omuzlu kullanılabilir yarasa kol. hiç kullanılmadı. 36dan 40a kadar olur. 7 lira

straplez kullanılabilir veya iki omuzdan baglanıp kullanılabilir. rengi çok tatlı. 36-38 beden. hiç kullanılmadı 7 lira

36-38 beden likralı. hiç kullanılmadı. 7 lira

straplezlerin üstüne kullanabileceginiz şık bolero. hiç kullanılmadı. standart beden önü düğmeli. 5 lira

bazı soran arkadaşlar oluyor nasıl hiç kullanılmamış bu kadar ürün diye
babam tekstil işiyle ugraşıyor arkadaşlar o yüzden herşeyden bol bol var koyacak yer bulamıyorum artık bu konuda sıkıntınız olursa geri iade edebilirsiniz zaten sorun değil
sevgiler

özelden konuştugum arkadaş için

alt tarafı yanlardan düğmeli fotosunu çektim o şekilde tam üzerine oturuyor alt tarafı

36-38 beden lastikli yelek kullanılmadı 7 lira

yeşil siyah panço kullanılmadı standart beden 7 lira

miss poem 36-38 beden gri keten etek bi kaç defa kullanıldı temizdir. 20 lira

36-38 beden tayt kullanılmadı pamuklanma yapmaz 7 lira

mavi'den mini kort şort 1 defa kullanıldı temizdir 36-38 beden 10 lira

38-40 beden bahçıvan kullanılmadı 10 lira

36-38 beden tunik 1 defa kullanıldı temizdir 7 lira

düğmeli cepli yarasa kol kullanılmadı salaş standart beden 7 lira

36-38 beden yaka detaylı kullanılmadı 7 lira

36-38 beden gömlek kullanılmadı 7 lira

panço tarzı salaş yarasa kol. yakası zımbalı. arkası yıtmaçlı ve zımbalı. standart beden kullanılmadı 7 lira

36-38 beden kullanılmadı 7 lira

36-38 beden kalın kumaşı var kullanılmadı 7 lira

alt tarafı lastikli oturuyor bele. 36-38 bedne kullanılmadı 7 lira

gri tunik. 36-38 beden kullanılmadı 7 lira

36-38 beden tunik kullanılmadı 7 lira

36-38 beden gömlek kullanılmadı 7 lira

yarın ptt'ye gidicem 4 arkadaşın kargosu yarın gönderilecek umarım yine sistemde sorun var falan demzler kararsız kalan arkadaşlar netleştirirse sevinirim git gel yapmak sürekli zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…