• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En odunu beni mi bulur yarabbim?

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.662
83
Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip .15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda. Bende dediklerimi düşünüyor sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var:kızgın:

Son düzenleme:
Gerçekten sinirden ağlamak üzereyim.Nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz.Çok kötü bir şekilde kalbimi kırdı kendisi.Bu tür zamanlarda konuşup aradaki sorunu halletmeye çalışan değil de sessiz bir köşede fırtınanın geçmesini bekleyen bir tip kendisi.15 dakika önce aradı bende kendimi anlattım işte kalbimi çok kırdın toparlanamıyorum falan dedim.Zannettim ki bana güzel bir iki çift laf söyler aramız düzelir.Neyse ben bu lafları söyledikten sonra bir sessizlik oldu telefonda bende düşünüyor dediklerimi sanıyorum.Bana ne dese beğenirsiniz! Sana şimdi whatsappdan halı saha maçımın videosunu atacağım canım çok güzel oynadım izler misin ?? Ben dalga mı geçiyosun benimle diyip kapattım telefonu arıyor ama açmıyorum.Gerçekten eşi veya erkek arkadaşı bu kadar odun olan birileri var mı ? Ben ne yapayım şimdi siz söyleyin allah aşkına ? Yangın var diye bağırasım var:kızgın:

Maçta kafasına darbe mi aldı acaba?

Devran döner illa ki sizde o birşeye çok kırıldığı zaman aynı tavrı sergileyin bakalım o zaman sizi anlıcak mı kısasa kısas bunu hakediyor

sende onu cok kizdirdigin kirildigi bir zamanda düğünde oynadigin şöyle dokture dokture onu gönder nasil olmus baakkk doye bakalim ne diyecek

Kırgın olduğunuz konu nedir tam olarak ?
Düğünle ilgili yapılmasını istediğim birşey vardı yani o da yapılması gerektiğinin farkında ama kırıcı bir şekilde aşağılayarak yapmayacağını söyledi ve bunu kavgaya dönüştürdü.Gerçekten çok kırıldım.Bana çocukça uzattığımı söylüyor.

Ya oyle komik ve tatli anlatmissiniz ki gözümde canlandi kahkaha patlattim o an onun soyledigi cumlede:)))haklisiniz ama sinir bozucu bir durum.odunlar hep sizi bulmuyor merak etmeyin.

:D Özür dileyip gönlünüzü almak yerine konuyu değiştirip sıyrılmayı tercih etmiş .
Umarım odunluktan kurtulur ilerde bu diyaloğunuzu hatırlayıp gülersiniz

Düğünle ilgili yapılmasını istediğim birşey vardı yani o da yapılması gerektiğinin farkında ama kırıcı bir şekilde aşağılayarak yapmayacağını söyledi ve bunu kavgaya dönüştürdü.Gerçekten çok kırıldım.Bana çocukça uzattığımı söylüyor.

Nişanlınız size karşı saygısız biri mi?

Ay bende gülüverdim =) sanırım kavga etmekten sıkılmış. Evlenene kadar ki sürecler cok kötü bence. Bizde evlenelim dedik 5 ayda Bi kez kavga etmeyen insanlar son evlenelim dedikten sonra birseyler oldu. Öle mi olsun bölesi mi ekonomik. Ay aileler ne Dicek. Sacma sapan seyler için birbirimizi kırıcaz nerdeyse. Dedim ne zor işmiş arkadas =) bunu niye anlattım, bu cok zor bir sürec anladıgım kadarıyla ama gecici nişanlınız da bunu biliyor o yüzden alttan almıyor su an...

Back