En nefret ettiğim konu para başıma dert oldu (sanırım kısa tutamadım)

Ne kadar gönlü geniş bir insansın. Eşin gerçekten çok şanslı ama sen banka değilsin arkadaşım.

Ne kadar verirsen o kadar istiyor insanlar maalesef. Bence eşine benim param demektense bizim paramız heba olmasın de bu işe el at madem. Sana da yazık...

Allah yardımcınız olsun, kimi aile destek kimi böyle köstek ne yazık ki, siz taviz verdikçe kıymetiniz bilinceği yerde tepenize binmişler, takı da takı diyen gelinlerden olaydınız bulup buluşturur alırlardı setinizi...
Sizi çocuğunuz var mı? Yoksa bile ileride olacak, bu kadar dışarıya verdiğiniz parayı evladınıza saklardınız. Elbette hayat müşterek senin benim param olmaz, ama müşterekse karşı taraf da ona göre hareket etmeli.
Allah yardımcınız olsun. Ben olsam maaşımın bir kısmını yatırım olarak saklardım, çocuğunuz varsa onun üzerine olabilir. Ya da olası bir boşanmada dokunulmayacak bir yatırım, bireysel emeklilik olabilir.

Kusura bakma ama türkçede başka söyleniş tarzı varmıdır bilmiyorum bu insanlar seni saf bulmuşlar düdüklüyolar şekerim...ben hayatımda böyle saçma ilişki görmedim yüzleri eşek derisi kaplı sanırım insan azıcık utanır ben anamdan bile 5 kuruş isteyemedim daha..

Çocuğum yok. 2 ayrı bireysel emekliliğim var. Aylık devlet katkısıyla 600 tl ye yakın bes ödüyorum. Allah kısmet ederse bir ev için peşinatım hazır.

Ya maalesef hayatımızı kendimiz şekillendiriyoruz. Ne kadar gözü açık, eğitimli olsak da. O nedenle kimseye kızamıyorum kendimden başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…