• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En mutlu gunumden kareler

• Konu Sahibi Konu Sahibi cananyasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peri kızı gibisin inşallah hayatında bir masal kadar güzel geçer canım

öncelikle mutluluklar diler ve cesaretinden dolayı seni kutlarım.gelinliğin sanırım tranparan ,ben cesaret edemezdim giymeye,bana göre çok açık bir gelinlik ama sana yakışmış çok

öncelikla allah utandırmasın bir yastıkca kocatsın sizi emii..
mutlulukalr dilerim..gelinliğin çok güzel tatlım..
saşına bittim zaten ayrı bir hava vermiş...süper olmuşsun...
adanaya kadarda gayet iyi idare etmişsin durumu maşallahhh...

allah bir yastıkta kocatsın maşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canım gelinliginde sende harikasın bir ömür mutluluklar dilerim

canim cok guzelsin
gelinligin, sacin her seyin cok guzel olmus.
mutluluklar.

duvağın ve saçların çok hoş. gelinliğin de cesurmuş

tebrikler canım çok gelin olmuşsun. herşey gönlünüzce olsun

CANIM YAA COK GUZEL OLMUSSUN BENDE SENIN GIBI ISKENDERUNDA HAZIRLANIP ADANAYA GELIN GIDICEM BENIM NISANLIMDA ADANADA MEHMETALI KUAFOR COK GUZEL BI YER BILIORUM AMA HALA TEREDDUTLERIM VAR ADANAYA GIDENE KADAR MAKYAJIM KALIRMI DIEE BEN BOYLE YOGUN YAPSINLARDA ISTEMIYORUM mafoldumben.MAYMUNA DONERIM SONRA:sırnaşık şey NASIL OLCEK BILMIYORUM

canım yorumun ıcın tsk ederım makyaj konusuna gelınce benım kuaforumde dondurucu sprey mevcuttu onu sıktılar ve hıc bozulmadı hatta ben studyo resımlerımıde adanada cektırdım ve resmım suan studyonun vıtrınınde asılı osprey sayesınde hıcbısey olmuyor canım rahat ol

Canım maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun. Duvağını çok beğendim. Mutluluk yuvanızdan hiç eksilmesin. Hint prensesleri gibisin .

tsk ederım dugunumde bu yorumu cok almıstım hınt kızlarına benzemıssın demıslerdı

Çok iddaalı ve şık bir gelinlik her genç kızın cesaret edip giyemeyeceği bir tarzı var bravo diyorum istediğiniz gelinliği alıp giymişiniz ben sizin kadar cesaretli olamadım o şunu der bu bunu der demekten çok uktem kaldı içimde:sm_confused: hayatının her döneminde böyle olman dileğiyle mutluluklar dilerim bu arada duvakta çok gösterişliymiş herşey mükemmel :lepi::nazar::nazar::nazar::nazar:

benım hep en buyuk hayalımdi normalde acık gıyınen bı ınsan deılım ama gelınlıgım transparan olsun cok ıstedım ama esımin ailesiyle tanıstıkdan sonra(aılesı bıraz mutasıptı ve aılede kaynımda dahıl olmak uzere bayagı bı ımam vardı) bu hayalimin içimde ukte olucagını dusunmustum zaten gelınlıgımı ben kendı annem ve teyzemle beraber gıdıp sectım cunku nişanlım istanbuldaydı kaynanam gelecek durumda deıldı gorumcemı aradım oda gelmıyecegını benım gıyecegımı ve nasıl ıstıyorsam oyle olmasını içimde kalmamasını soyleyınce bende gordugum ve gıydıgım ılk gelınlık olan gelınlıgımı aldım sonrasında kımseden bıseyde duymadım gercı dıyemezlerdıde cunku ben hepsını aradım cagırdım onlarda sen gıyeceksın gonlunun ıstedıgını al dedıler bende aynen ole yaptım ıyıkıde yapmısım yoksa sonrasında cok uzulurdum:)

canım mutluluklar önceliklemakyajın süper ötesi olmuşşşşş

Back