• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En mutlu gunumden kareler

• Konu Sahibi Konu Sahibi cananyasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım cok güzel olmusun maşallah :nazar:
sacın gelinligin hersey bir harika görünüyo :asigim:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim Allah bir yastıkta kocatsın inş a.s.

amin hepimizi inş yorumun ıcın cok tsk ederım arkadasım

çok beğendim çok güzel olmuşsun mutluluğunuz bir ömür sürsün canım opuyorumnanaktan

canım herşeyinle çok güzel olmuşsun ;tebrik ederim...

canım çok tatlı bir gelin olmuşsun

ayrıca gelinliğine bayıldım, saçların ve makyajında süper

allah bir yastıkta kocaksın inşallah

maşallah cok guzel cıkmıssınız ama keşke okadar guzellıg bukadar makyajla bogmasaydınız genede guzelsınız ama:)..bı omur mutluluklar dılerım...

maşallah cok guzel cıkmıssınız ama keşke okadar guzellıg bukadar makyajla bogmasaydınız genede guzelsınız ama:)..bı omur mutluluklar dılerım...

canım tsk ederım hayatımda yaptıgım ilk makyajımdı 2 saat yol çekecegım içnde makyajım yogun oldu

canım hayırlı olsun çok güzel olmuşsun..iskenderunda hangi kuaföre gittin.benimde düğünüm iskenderunda olcak fikir olur...

cok tsk ederım canım aa ne guzel iskenderundamısın sen yoksa canım ben haır cluba gıttım dıger adıyla kuafor mehmetalı ınan cok guzele ılgılenıolar ve super yapıolar benım yengemde oraya gıttı ben nısan kına ve dugunlerımdede orda yaptırdım eger fıkır olsun dersen san oresımlerdende gonderebılırım begenırsen gıdersın sımdıden mutluluklar

Back