• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En mutlu gunumden kareler

• Konu Sahibi Konu Sahibi cananyasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım güzel de gelinliğin biraz fazla iddalı yani transparan bi de göz makyajın biraz abartılı geldi bana tahminimce makyajsız daha güzel bi yüzün var Allah bi ömür mutlu etsin:nazar:

cesur bi gelin..güzel olmuşsunuz.allah bi yastıkta kocatsın.ama oturduğunuzda falan katlanmalar,potluklar olmuş transparan olan yerlerde.saten yada o tarz gelinliğe giden bi kumaş seçmiş olsaydınız öyle olmazdı.ince zaten beliniz daha güzel sarar kavrardı teninizi.

mutlulugunuz daim olsun insallah

gelinligin sen makyajin vs. cok güzel cikmissin, mükemmel olmus.a.s.

Çok iddialı 1 gelinlik.. Ama mükemmel kaldırmışsın... Çok da güzel olmuş... Allah daim etsin mutluluğunuzu........

allah mutlu etsın canım mululugunuz daım olsunopuyorumnanaktan

çok güzel bi gelin olmuşsun canım,eşinlede çok yakışmışsın,allah hiç ayırmasın:nazar:

öncelikle ömür boyu mutluluklar dilerim...
Çok güzel bir gelin olmuşsunuz =)
Yalnız fotoğraflarda beyaz elbise giymiş bayan dikkatimi çekti, ben düğünlerde gelin dışında beyaz elbise giyenleri pek anlamıyorum:uhm: Başka renk mi kalmıyor ki? O gün beyaz en çok geline yakışıyor bencea.s. Diğer insanların giymesi pek hoş kaçmıyor bence...

Allah mesut etsin.. Herşey süper.. Mutluluğunuz daim olsun..a.s.

öncelikle ömür boyu mutluluklar dilerim...
Çok güzel bir gelin olmuşsunuz =)
Yalnız fotoğraflarda beyaz elbise giymiş bayan dikkatimi çekti, ben düğünlerde gelin dışında beyaz elbise giyenleri pek anlamıyorum:uhm: Başka renk mi kalmıyor ki? O gün beyaz en çok geline yakışıyor bencea.s. Diğer insanların giymesi pek hoş kaçmıyor bence...

dusuncene katılıyorum ama ne dıyeceksın onlar dusunmuyorlarsa karsıda koyamazsın yabancı olsa okadar onemsemezdım ama kendılerı teyzem olmasına ragmen bole bıse yapınca cok uzulmustum ama dedıgım gıbı bıse dıyemıorsun temennılerın ıcın cok tsk ederım

Canım Cok Güzel Olmuşsun.Allah Mesut Bahtiyar Etsin.Saçına ve Duvağına Bayıldım

gelinligin çok yakışmış.. bir ömür boyu mutluluklar dilerimm:nazar:

hemşerim merhaba...bizim oralardan düğün kareleri görmek cok hoşuma gitti ömür boyu mutluluklar dilerim...inci düğün salonunun bendeki yeri ayrıdır ayrıca orada yapmışsınız yanılmıyorsam...opuyorumnanaktanneyse mutluluklar tekrar...

resimler süper valla çok güzel olmuşsun inş ömür boyu hayatında bu evlilik günlerin gibi mutlu huzurlu ve güzel geçer :)zemuszemus

öncelikle kendin cok güzel bir bayansın
gelinliğin ve sacın cok zarif
cokkkk mutlu olursun insallah

Back