Muhalefet etmek, eğer gerçekten kişinin doğrularını ortaya koyması adına, samimi ve inançla fikrini ve görüşünü sunabilmesi adına yapılıyorsa taktire şayan bir durumdur.
Ve bunu başarabilen insanlar bence saygıyı en çok hakeden insanlardır diye düşünenlerdenim. Tabi ki yerli yerince ve kişilerin vizyon sahibi olduklarını gözlemleyebildiğim ölçüde.
Biz fikir ve düşüncelerimizle gelişen canlılar olduğumuza göre, böyle kişilerden olabildiğince istifade etmeye çalışırım ki; eğer varsa kendi (yanlış bildiğim) doğrularımı da düzeltebileyim.
Bu kapsamda (ben tam olarak çok da fazla kişi tanımadığımdan kaynaklıdır muhtemelen) oylama yapmayı düşünmediğim başlıklardan biri.
Fakat, aslında akıllı biri olmasına rağmen niyeyse sadece anlamsız ve gereksizce bir (güya) muhalefet yönü bulunduğundan tesadüfi bir şekilde emin olduğum bir isim aklıma gelince, kişinin adı ankette var mı acaba? diye bakmak için açtım bu başlığı. Ve olmadığını gördüm. Eğer olsaydı, zaten diğer isimler hakkında bilgi sahibi olmadığım için oyumu direk bu isimde kullanacaktım. Neyse, belki de böylesi daha hayırlı oldu.
En Asabi ve En muhalefete beni kimin eklediğini bilmiyorum .
Evet az biraz asabiyimdir kabul ediyorum , en seçilirsem de kabulüm.
Ama muhalefet değilim yahuuu ... Bana gıcık olmuş biri yazmış beni bu başlığa
hemende damgayı basmışsınız , derde ve olaya göre ya yandaş olursun , ya sivri dilli yada gerçekçi , yaşamadan nasılda muhalefet oluyorsun deniliyor , herkese ve herşeye göre değişir