En muhalefet Kadınlar Kulübü üyesi ?

En muhalefet Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    129

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

vazgeçtim birini buldummm:37:

Son düzenleme:
Muhalefet etmek, eğer gerçekten kişinin doğrularını ortaya koyması adına, samimi ve inançla fikrini ve görüşünü sunabilmesi adına yapılıyorsa taktire şayan bir durumdur.

Ve bunu başarabilen insanlar bence saygıyı en çok hakeden insanlardır diye düşünenlerdenim. Tabi ki yerli yerince ve kişilerin vizyon sahibi olduklarını gözlemleyebildiğim ölçüde.

Biz fikir ve düşüncelerimizle gelişen canlılar olduğumuza göre, böyle kişilerden olabildiğince istifade etmeye çalışırım ki; eğer varsa kendi (yanlış bildiğim) doğrularımı da düzeltebileyim.

Bu kapsamda (ben tam olarak çok da fazla kişi tanımadığımdan kaynaklıdır muhtemelen) oylama yapmayı düşünmediğim başlıklardan biri.

Fakat, aslında akıllı biri olmasına rağmen niyeyse sadece anlamsız ve gereksizce bir (güya) muhalefet yönü bulunduğundan tesadüfi bir şekilde emin olduğum bir isim aklıma gelince, kişinin adı ankette var mı acaba? diye bakmak için açtım bu başlığı. Ve olmadığını gördüm. Eğer olsaydı, zaten diğer isimler hakkında bilgi sahibi olmadığım için oyumu direk bu isimde kullanacaktım. Neyse, belki de böylesi daha hayırlı oldu.:40:

En Asabi ve En muhalefete beni kimin eklediğini bilmiyorum .
Evet az biraz asabiyimdir kabul ediyorum , en seçilirsem de kabulüm.
Ama muhalefet değilim yahuuu ... Bana gıcık olmuş biri yazmış beni bu başlığa :52:

Bu tarz anketler de kedi35 i gordugume cok sasiriyorum:53:
Benim kedicim sekerdir, uyumludur, sohbeti hostur:19:

marjinalfaydali, dili sivri olsada özünde doğru yorumlar yapıyor

hemende damgayı basmışsınız , derde ve olaya göre ya yandaş olursun , ya sivri dilli yada gerçekçi , yaşamadan nasılda muhalefet oluyorsun deniliyor , herkese ve herşeye göre değişir

Back