Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nivea püre adlı rolono ben de kaşıntı ve koltuk altlarımda koyulaşma yaptı.Zaten dedorant ve rolonlara tahammülsüzlüğüm vardır.Hasas ciltli olanlar lütfen kullanmasın.Şimgi pudra kullanıyorum.Deodorantlar kadar iyi.
herkes gibi bende nivea double effect kullanıcısıyım 4-5 tane bitirdim, başka bir marka almıştım parfümleri de olan beğenmedim kesinlikle kış günü bile ter kokumu hissediyordum ki ben niveayı yaz kış kullanırım ne kıyafetlerde ne de kendimde koku hissederim. rexonayı da tavsiye ederim :) bundan başka markalara bakma bile
Bende ergenlik çağımda başlayan terllemeye karşı herşeyi denedim ama yaklaşık 4-5 yıldır vazgeçemediğim Rexona Aloa Veralı roll-onumu tek geçerim koltukaltında sıcaklarda ıslaklık oluyo mutlaka ama kesınlıkle kötü kokuyu engelliyo.
8*4 çok kötü, nıvea dubble efect guzel hemde hoş kokuyo ama ben de amway ın rollonunu tek geçerım nıvea kadar hoş kokmuyo ama kesınlıkle terı ve ıslaklığı onluyo kokusuda kötu değil
bende nıvea kullanıyorum,fena değil.geçenlerde eşime aldığım nıvea for men sılver protect,gümüş moleküllü süper bişey.ara sıra bende kullanıyorum kokusu da koruyuculuğu da mükemmel deneyin derim
Fa çok güzel bi roll-on...hem mis gibi kokuyo hem de leke falan yapmıyo...biçok roll-on denedim ben.8x4,nivea,rexona..şuan aklıma gelmiyo başka...ama en etkilisi Fa...tavsiye ederim....a.s