- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Aman dikkat et hasta olmayasınBuralar soğuk sizin orası iyi o zamanKuru kaldığım tek saat yok.görmediğin devremülkü olmuş kıvamındayım
Çektim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman dikkat et hasta olmayasınBuralar soğuk sizin orası iyi o zamanKuru kaldığım tek saat yok.görmediğin devremülkü olmuş kıvamındayım
Çektim sanırım
Ben 150 kilo olmuş olabilirimHeee doğru
21 derece falan millet denize girdi o dereceAman dikkat et hasta olmayasınBuralar soğuk sizin orası iyi o zaman
Biliyom gülümÇok temiz te böyle pırıl pırıl
Tabi ki canım istediğin yerde paylaşabilirsinNevreste nevoşum bişey sorucam.ben yarışmalara koyduğum fotoları instagram sayfamda paylaşabilir miyim?
Süper vallahi21 derece falan millet denize girdi o derece
Şimdi ben kendime yeni bir hesap açtım.kendi hesabımdan hiç istediklerimi paylaşamıyorum millet ayıplar diye.orda canım ne istiyorsa paylaşıcam,yemek dekorasyon yenileme vs.Tabi ki canım istediğin yerde paylaşabilirsin
Bizede söyler misin sayfanı yasak mı bilmiyorum amaŞimdi ben kendime yeni bir hesap açtım.kendi hesabımdan hiç istediklerimi paylaşamıyorum millet ayıplar diye.orda canım ne istiyorsa paylaşıcam,yemek dekorasyon yenileme vs.
Aman dedim bide telif yemeyelim sonuçta kk ya yaptık o tarifleri :)
Bende paylaşıyorumŞimdi ben kendime yeni bir hesap açtım.kendi hesabımdan hiç istediklerimi paylaşamıyorum millet ayıplar diye.orda canım ne istiyorsa paylaşıcam,yemek dekorasyon yenileme vs.
Aman dedim bide telif yemeyelim sonuçta kk ya yaptık o tarifleri :)
O kadar güzel ki,çatıya havuz yapmışlar ısıtmalı deniz suyu.çok değişik bir his,normalde denize öyle cıbıllak giremediğimiz için :)Süper vallahi
Yasak değilse seve seve ama daha çok yeni dün açtım.evde bir sürü hobi yapıyorum ama paylaşamıyorum.yaşlı başlı kadın neler paylaşıyo demesinler diye :)Bizede söyler misin sayfanı yasak mı bilmiyorum ama
O kadar güzel ki,çatıya havuz yapmışlar ısıtmalı deniz suyu.çok değişik bir his,normalde denize öyle cıbıllak giremediğimiz için :)
Eşim başımın etini yiyor,dağlardan görürler açma sağını solunu diye
O zaman tamam :)Bende paylaşıyorum
Kim yaşlı başlıYasak değilse seve seve ama daha çok yeni dün açtım.evde bir sürü hobi yapıyorum ama paylaşamıyorum.yaşlı başlı kadın neler paylaşıyo demesinler diye :)
Insanların ağzı torba değil ,bıktık artık onlardan zatenYasak değilse seve seve ama daha çok yeni dün açtım.evde bir sürü hobi yapıyorum ama paylaşamıyorum.yaşlı başlı kadın neler paylaşıyo demesinler diye :)
Paylaş canım ,bir bakmışsın fenomen olmuşsunO zaman tamam :)
Çünkü direk sunum fotosu alıcam
Eşim boşamazsa evet
Çok güzelmiş canım Sen bu yıl yine çok gezeceksin gibi
Sorma yaInsanların ağzı torba değil ,bıktık artık onlardan zaten