• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Tabi ki canım istediğin yerde paylaşabilirsin🤩
Şimdi ben kendime yeni bir hesap açtım.kendi hesabımdan hiç istediklerimi paylaşamıyorum millet ayıplar diye.orda canım ne istiyorsa paylaşıcam,yemek dekorasyon yenileme vs.
Aman dedim bide telif yemeyelim sonuçta kk ya yaptık o tarifleri :)

Şimdi ben kendime yeni bir hesap açtım.kendi hesabımdan hiç istediklerimi paylaşamıyorum millet ayıplar diye.orda canım ne istiyorsa paylaşıcam,yemek dekorasyon yenileme vs.
Bizede söyler misin sayfanı 🙈yasak mı bilmiyorum ama🙄

Bende paylaşıyorum 🤭

O kadar güzel ki,çatıya havuz yapmışlar ısıtmalı deniz suyu.çok değişik bir his,normalde denize öyle cıbıllak giremediğimiz için :)
Eşim başımın etini yiyor,dağlardan görürler açma sağını solunu diye :D

O kadar güzel ki,çatıya havuz yapmışlar ısıtmalı deniz suyu.çok değişik bir his,normalde denize öyle cıbıllak giremediğimiz için :)
Eşim başımın etini yiyor,dağlardan görürler açma sağını solunu diye :KK70:
:70:
Çok güzelmiş canım 🤩Sen bu yıl yine çok gezeceksin gibi:70:

Yasak değilse seve seve 🥰 ama daha çok yeni dün açtım.evde bir sürü hobi yapıyorum ama paylaşamıyorum.yaşlı başlı kadın neler paylaşıyo demesinler diye :)
Insanların ağzı torba değil ,bıktık artık onlardan zaten🤪

Back