Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi ben kendime yeni bir hesap açtım.kendi hesabımdan hiç istediklerimi paylaşamıyorum millet ayıplar diye.orda canım ne istiyorsa paylaşıcam,yemek dekorasyon yenileme vs.
Aman dedim bide telif yemeyelim sonuçta kk ya yaptık o tarifleri :)
Şimdi ben kendime yeni bir hesap açtım.kendi hesabımdan hiç istediklerimi paylaşamıyorum millet ayıplar diye.orda canım ne istiyorsa paylaşıcam,yemek dekorasyon yenileme vs.
O kadar güzel ki,çatıya havuz yapmışlar ısıtmalı deniz suyu.çok değişik bir his,normalde denize öyle cıbıllak giremediğimiz için :)
Eşim başımın etini yiyor,dağlardan görürler açma sağını solunu diye
Yasak değilse seve seve ama daha çok yeni dün açtım.evde bir sürü hobi yapıyorum ama paylaşamıyorum.yaşlı başlı kadın neler paylaşıyo demesinler diye :)
O kadar güzel ki,çatıya havuz yapmışlar ısıtmalı deniz suyu.çok değişik bir his,normalde denize öyle cıbıllak giremediğimiz için :)
Eşim başımın etini yiyor,dağlardan görürler açma sağını solunu diye
Yasak değilse seve seve ama daha çok yeni dün açtım.evde bir sürü hobi yapıyorum ama paylaşamıyorum.yaşlı başlı kadın neler paylaşıyo demesinler diye :)