- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etine ne oldu. Bıcı Bıcı mı yaptırdın yoksaGazla çalışmıyorum kıyamadıgımı nerdne. Cıkardın gecen tavuk suyuna bulgur yaptım
Şuan gözüme tavuk yiyen Erol taş gibi gözüktünGazla çalışmıyorum kıyamadıgımı nerdne. Cıkardın gecen tavuk suyuna bulgur yaptım
Kendi suyuyla pişmiş bulgurları yedirmedin inşallah hayvancıklaraGazla çalışmıyorum kıyamadıgımı nerdne. Cıkardın gecen tavuk suyuna bulgur yaptım
Geçenki gibi olmamış bunada şükür
YedimEtine ne oldu. Bıcı Bıcı mı yaptırdın yoksa
Çok şanslıyım, böyle elti bulmuşum. Daha ne isterimÇok şansısszın sen yaaa Nevreste senin eltin mi
Tıııııssss
Ben aba kelimesinin samimiyetine takıldım lakinGeçenki gibi olmamış bunada şükür
Emme çok lezeetliydi hormonsuz köy davığıŞuan gözüme tavuk yiyen Erol taş gibi gözüktün
Afiyet olsun nuri abi
Çekemiyor kıskanıyor bizi elticimÇok şanslıyım, böyle elti bulmuşum. Daha ne isterim
Uykun gelmiş senin bence ne yazdığını bilmiyorsunÇok şanslıyım, böyle elti bulmuşum. Daha ne isterim
Emme çok lezeetliydi hormonsuz köy davığı
+++++++++++Ben aba kelimesinin samimiyetine takıldım lakin
Sağol yavrum gel ikimiz beraber yiyelimAfiyet olsun nuri abi
Ahanda böyle yedim
Gısganç gadın sen kendi elticiklerinle karıştırdın sanırım
Evet aba demenin bizde ayrı yeri vardır miniğimBen aba kelimesinin samimiyetine takıldım lakin