- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.049
- 43
Ben yanında olsam örterdim O kocana bir daha yemek yapmaKanepede uyumuşum, üstüm örtülmemiş, her tarafım buz tutmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yanında olsam örterdim O kocana bir daha yemek yapmaKanepede uyumuşum, üstüm örtülmemiş, her tarafım buz tutmuş
Masaj yaptır ceza olarakEvet sırtım buzzzzzzzzz
Hayırlı gecelerHadi ben uyuyorum, sizi seviyorum. İyi geceler
Yok o haşin dürtüyor o durtmesinEnişteye söyleriz canım
Haşin dürtme ne ola bacımYok o haşin dürtüyor o durtmesin
Hürrem duymasın bunuTaht oyunları gibi
Onun el şakaları bile sert sonrada bana hamlamissin diyor bir işaret parmağı insanın canini nasıl acitabilir odun gibi parmak var adamda omzuma bastırınca bile açıyor yada ben çok nazikimHaşin dürtme ne ola bacım
Çiftlik tavuğu bulunurHAbibte gel bize sponsor ol
Nasip kısmetO rozetlerden cantanem e de şart artık sıra sende hadi tavigini kap gel C A N O
Ne aldın söyleseneNasip kısmet
Tamam işte sen tavukları paketle adreslere yolla sponsor senin çiftlik olsunÇiftlik tavuğu bulunur
Doğum günümde yolluyordun güyaÇiftlik tavuğu bulunur
Ben yolamam tavukları oyle gönderirşm gerisibi siz yapın ben o kadar gelene kadar büyüttümTamam işte sen tavukları paketle adreslere yolla sponsor senin çiftlik olsun
Konu da gördüm benlik bir konu dur sileyim yasak mı seni etiketlemek orayaHAbibte banlanacaksın beni niye bdv ye etiketledin
Silmekte yasak dur belki kimse kiblemezKonu da gördüm benlik bir konu dur sileyim yasak mı seni etiketlemek oraya
Bedava hem tavuk hem gazoz reklamı yaptın kukrişHAbibte nin bir çiftliği var çiftliğinde gagozlari varrr
Yeminle bıktırdılar yemek yetişmiyor bu karılaraHAbibte nin bir çiftliği var çiftliğinde gagozlari varrr