- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Aaa karısır sanmıstım bu daha bi puzzle cozme olacak o zaman kimin masası acaba dıye dusunurkenYok bundan olmaz o işGelen sıraya girer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa karısır sanmıstım bu daha bi puzzle cozme olacak o zaman kimin masası acaba dıye dusunurkenYok bundan olmaz o işGelen sıraya girer
Evet canımSon katılma hakkım oluyor o zaman. Pınara elveda
Okusun üflesinKendi ufursun sofrasına
TamamdırrYaptım demeyin sizde gün vermeyin,saat vermeyinHer şey sürpriz
Birer baş sarımsak koyacağım zaten nazara karşıBizden birşey bekleme ama Ufuruk ile kurşun yok bu sefer dimi Nevreste
Artık elinden ne geliyorsaOkusun üflesin
Bu karışmaz kriter yok çünküAaa karısır sanmıstım bu daha bi puzzle cozme olacak o zaman kimin masası acaba dıye dusunurken
Sirkeli su ile sil masayı hadi yine duramadim taktik verdim bakBirer baş sarımsak koyacağım zaten nazara karşı
Siz bilirsiniz
Ben fotoyu yollayınca azıcık okusam mıArtık elinden ne geliyorsa
Vampirellaları mı kovalayacaksınBirer baş sarımsak koyacağım zaten nazara karşı
Siz bilirsiniz
Mesela haftaiçi yapabilirsin belli olmazTamamdırr
Peki nevoş kim paylaşırsa alır sırayı bundaBu karışmaz kriter yok çünkü
Öbüründe görüntüleme,beğeni,mesaj sayısı,üye nicki,tarif adı bir sürü seçenek var
İlk mi valla şaşırdım ben katilmissindir diye düşünüyodumBen nasipse ilk defa katılacağım
Heyecan yaptım
Hadi birde pınardan almak nasip olsun kuzussPinarda bende almadım .
Sütaş da almıştım
Ama ama bana kurşunAynen başının çaresine baksın
Bana haber verBen fotoyu yollayınca azıcık okusam mı
Sirke olsa daha iyi sankiSürekli su ile sil masayı hadi yine duramadim taktik verdim bak
Oku okuBen fotoyu yollayınca azıcık okusam mı
Aynen napacapım hiç belli olmaz yarına bı izin yazıdırıp yarın sabah bıle yapabılırım yaparım yaniMesela haftaiçi yapabilirsin belli olmaz
Sirke olacaktı hemende bozSirke olsa daha iyi sanki
Şimdi başlık değiştiriyorsunuz ya bu seder şey yapıyorum.Daha önce yaptımPeki nevoş kim paylaşırsa alır sırayı bunda
Sen Sirke kullanSirke olsa daha iyi sanki