- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
TamamdırDeli misiniz demesin
Konuyu açayım.Söyleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamdırDeli misiniz demesin
Konuyu açayım.Söyleriz
Benim haberim yok evvelkilerdenTabiyaaaa siz dalgami geciyosunuz derlerse gecenki gibi görürsunuz
Yumurta yaptik oylesine konu actilar bide bildirim yolladilarBenim haberim yok evvelkilerden
EeeeYumurta yaptik oylesine konu actilar bide bildirim yolladilar
Birisi siz bukadarmi yumurta yapiyosunuz dedi biri cikti sucuklu yumurtayi karistirmadan yapmisiniz dedi
Herkesin yumurta kırışı farklı, olabilirBirisi siz bukadarmi yumurta yapiyosunuz dedi biri cikti sucuklu yumurtayi karistirmadan yapmisiniz dedi
Iste bunu git kk ye anlat sütlümu sutsüzmu gibi oldu yaniHerkesin yumurta kırışı farklı, olabilir
Tesekkürler nevoşş kekim hazır sıcak sıcak hepinize ikram ettim sayıyorumAnlatırım canım hiç sıkıntı değil
Tamam inşaallah
Her şeye alınıp, gücenirsek, işimiz zorIste bunu git kk ye anlat sütlümu sutsüzmu gibi oldu yani
Biraz oyle oldu galiba fülüzümSanki senin yuzunden
Ellerine sağlık PariTesekkürler nevoşş kekim hazır sıcak sıcak hepinize ikram ettim sayıyorumEki Görüntüle 2773311
Teşekkür ederim yasii tadıda fena değil bunuda yaparız artıkEllerine sağlık Pari
Mayasız fülüzAynen evva konu sahibesi sahip çıktı olaya zaten hemen
Sen bakma onlara mayasızda olurHeeee bitmedi gittiyaa
Amin canım benimCümlemize inşallah canım ❤
Akkılı adamın hali bi başka oluyor akşama doğru biter artıkAynen
Ben uyurum bitince kaldır dedi
Eline saglik canimTesekkürler nevoşş kekim hazır sıcak sıcak hepinize ikram ettim sayıyorumEki Görüntüle 2773311
Teşekkürler fülüzümEline saglik canim
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık sunumda yakıyorTesekkürler nevoşş kekim hazır sıcak sıcak hepinize ikram ettim sayıyorumEki Görüntüle 2773311
Sunumsuz yasayamam abi gillerdenim ben galiba tesekkürler çiçeğimÇok güzel görünüyor canım ellerine sağlık sunumda yakıyor
Ben mayasızdan yana oyumu kullandım bileTavuk Yemekleri - En güzel pişi nasıl yapılır?Biz karar veremedik :)
Sabah kahvaltılarımızın vazgeçilmez lezzeti pişi (hamur kızartması)evimize mutluluk verir.Tüm ev halkının evde olduğu zamanlarda kahvaltıya pişi mutlaka yapılır...Pişi mayalı ve mayasız olmak üzere çeşitleri vardır.Bazen kolay olsun diye mayasız yaparız.Ama en çok bilinen mayalı pişidir...www.kadinlarkulubu.com
Hadi buyrun :)
Hadi bakalım bitsin artıkBen mayasızdan yana oyumu kullandım bile