- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Offf muhteşem eline sağlık filizko tarif verseneEki Görüntüle 2772658
Kabardida kabardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf muhteşem eline sağlık filizko tarif verseneEki Görüntüle 2772658
Kabardida kabardi
Bizde bugun tartistik şarteli kapattiYalnız adamdan paparayı yedim. Dışarı çıkıyoruz telefon elinde, yemek yiyoruz telefon elinde, yatmaya gidiyoruz telefon elinde... bayağı söylendi
Çok guzel oldu sufle tencerede yaptimOfff muhteşem eline sağlık filizko tarif versene
Ayy neden bu yüzden mi sizdeBizde bugun tartistik şarteli kapatti
Yemedigin için ben yaptım diyorsun işte melektoş yesen anlarsın farkı fiyatı
Ben yenezsem olurmuYemedim dedin
BayılırımÇok guzel oldu sufle tencerede yaptim
Ama yemedim dedin ınş gerçek iskender restauranttinda yemişsindir. Çünkü çakmaları da varBen yenezsem olurmu
Herkes bagimli olmus oglan bilgisayar dan kalmiyomus ben elimde telefonmus sanki evdeki isleri yemekleri o yapiyoAyy neden bu yüzden mi sizde
Hee yani üç çocuk, ev,iş sanki kendi yapiyoHerkes bagimli olmus oglan bilgisayar dan kalmiyomus ben elimde telefonmus sanki evdeki isleri yemekleri o yapiyo
Heeee iste manyak adamHee yani üç çocuk, ev,iş sanki kendi yapiyo
Resim yükleyemiyorumAma yemedim dedin ınş gerçek iskender restauranttinda yemişsindir. Çünkü çakmaları da var
Ya cok arada yenir anca ,her zaman yenmez ,cok pahalıHemso çok pahalı
Bencede canı sıkılıyor zaarHeeee iste manyak adam
Evet hemde çok heleki iskenderde ucmus fiyatlarYa cok arada yenir anca ,her zaman yenmez ,cok pahalı
Ellerine sağlık fülüzüm ne güzel kabarmışlarEki Görüntüle 2772658
Kabardida kabardi
Neden acaba ?Yalnız adamdan paparayı yedim. Dışarı çıkıyoruz telefon elinde, yemek yiyoruz telefon elinde, yatmaya gidiyoruz telefon elinde... bayağı söylendi
Sen tarif et biz anlarız mavi beyvaz dükkanda tmmResim yükleyemiyorum
Evet yaa gönül ister hep yiyelimYa cok arada yenir anca ,her zaman yenmez ,cok pahalı
4 kisi gitsen 280 ,içeceksizEvet hemde çok heleki iskenderde ucmus fiyatlar
Sagol canim dahada gidiyodu kapattim altiniEllerine sağlık fülüzüm ne güzel kabarmışlar