- 24 Eylül 2018
- 97.120
- 292.348
Hava nasil oralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava nasil oralarda
Çok soğuk cennam yağmur yağıyor kapalıHava nasil oralarda
Tam benim havalarÇok soğuk cennam yağmur yağıyor kapalı
Vay ellerine sağlık ıspanaklımıBen de sabahtan beri neden yokum acaba?
Vaay,hamarat hatunEllerine sağlıkBen de sabahtan beri neden yokum acaba?
En sevdiğim karanlık hava yağmur aynı seviyoruz demekTam benim havalar
Off yerim ben bunuAcep Yasmin ne yapıyordu Eki Görüntüle 2772615 Eki Görüntüle 2772617
9 oy kaldi evva napsam acabaE Elif_Eylul 91 olmuşsun ha gayret
Vay ellerine sağlık ıspanaklımı
Teşekkür ederim kızlar evet ıspanaklı ama çok uğraştım yaaaaa Bu havada kalK giyin, taaaaa bim’e git, böreği al, eve gel fırına ver, pişmesin bekle çok yorucuyduVaay,hamarat hatunEllerine sağlık
Çok çok ılginç Bebeğim, bunda kazanirsin merak etmeOlmuyor ya. Çok bahtsızım
VermezkiOff yerim ben bunu
Benim de öyle kuzum Evet,öyle demek kiEn sevdiğim karanlık hava yağmur aynı seviyoruz demek
Aman yarabbimTeşekkür ederim kızlar evet ıspanaklı ama çok uğraştım yaaaaa Bu havada kalK giyin, taaaaa bim’e git, böreği al, eve gel fırına ver, pişmesin bekle çok yorucuydu
Elde açtın sandimTeşekkür ederim kızlar evet ıspanaklı ama çok uğraştım yaaaaa Bu havada kalK giyin, taaaaa bim’e git, böreği al, eve gel fırına ver, pişmesin bekle çok yorucuydu
Bursa camisinden rica et anos yapsınlar9 oy kaldi evva napsam acaba
Bende öyle gerimi alsak muhteşemimiziElde açtın sandim
İskender vereceğim de9 oy kaldi evva napsam acaba
Kalsın bari ,bir an da olsa inandıkBende öyle gerimi alsak muhteşemimizi
Yaa niye bu kadar yordun kendini kıyamamTeşekkür ederim kızlar evet ıspanaklı ama çok uğraştım yaaaaa Bu havada kalK giyin, taaaaa bim’e git, böreği al, eve gel fırına ver, pişmesin bekle çok yorucuydu