Canım gençliğinde tedavi ettirseymiş sorun olmayacakmış.Ama biz o dönem başka şehirdeydik.Tabi çocuklar küçük kim bakacakİyi bende sessizlik ve huzur var onu dinliyorum şuan çay imi da alayım :))
Abla konuştukça aklıma geliyor eşimin babannesi her yerinde platin vardı kadının belki o da böyle hastaydı bilinmiyordu :/
Nerede okuduysam hareket diyor ,netten annenin yapabileceği egzersizleri bul .hareket etmezse vücut eklemler daha kolay tutuluyormus malesefinşallah ilerlemez anneninki
Kocam dürtüyor sağdan sağdan. O lanet telefonunu ya Bırak ya da camdan aşağı atıcam dediTamam öyle olsun
Şu yatınca üstünü örtmeyen kocan değil miKocam dürtüyor sağdan sağdan. O lanet telefonunu ya Bırak ya da camdan aşağı atıcam dedi
Yatıyorum ben. İyi geceler
Abla az çok tahmin edebiliyorum annende babanin bakımında ağirda kaldırmıştır ani hareket de etmiştirCanım gençliğinde tedavi ettirseymiş sorun olmayacakmış.Ama biz o dönem başka şehirdeydik.Tabi çocuklar küçük kim bakacakYaptıramamış,babamda hep hastaydı zaten sırada gelmemiş:)
Yapıyor canım,sürekli masaj yapıyor kız kardeşim:)
Arada fizik tedaviye gidiyordu.Ama ağrı oluyor:)
İyi gecelerKocam dürtüyor sağdan sağdan. O lanet telefonunu ya Bırak ya da camdan aşağı atıcam dedi
Yatıyorum ben. İyi geceler
Aynen canım yıllarca ağır kaldırdı.Şimdi daha rahat o yıllar ağrısı daha çok oluyordu.Abla az çok tahmin edebiliyorum annende babanin bakımında ağirda kaldırmıştır ani hareket de etmiştir
Ani hareket ve ağır kaldırma eklemin en büyük düşmanı malesef
Ben motor takmış gibi iş yapardım şimdi onu bıraktım merdivenlerden gümbür gümbür inerdim bilerek yavaş iniyorum
Masaj iyi gelir kantaron yağı ile yapılırsa şifa olsun inşallah
Bende vermeye çalışıyorum artık hiç bir güç beni durduramazAynen canım yıllarca ağır kaldırdı.Şimdi daha rahat o yıllar ağrısı daha çok oluyordu.
Bayağı kilo verdi.Benden zayıf65 kilo falan:)Öyle olunca daha rahat:)
İnşaallah canım darısı başımaBende vermeye çalışıyorum artık hiç bir güç beni durduramazinşallah gitsin kilolar gelsin saglikli vücut :))
Alsem'de öyle yaptıBen söyleyince anlamı kalmiyo zaten
Sen neleri neleri yapiyorsin onu da yaparsınİnşaallah canım darısı başıma
Efenim minikim çay içtinmi
Aslında soğuk su içmem lazımdı da içim ısınsın dedim içtimEfenim minikim çay içtinmi
Sağol inşaallah :)Sen neleri neleri yapiyorsin onu da yaparsın
İyi yaptın çay iyidir afiyet olsunAslında soğuk su içmem lazımdı da içim ısınsın dedim içtim
Ne olsun tarifimi yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumİyi yaptın çay iyidir afiyet olsunee nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Anladım canım yaparsın geç olsunda güç olmasınNe olsun tarifimi yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumvardiya değişmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?