En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
İyi bende sessizlik ve huzur var onu dinliyorum şuan çay imi da alayım :))

Abla konuştukça aklıma geliyor eşimin babannesi her yerinde platin vardı kadının belki o da böyle hastaydı bilinmiyordu :/

Nerede okuduysam hareket diyor ,netten annenin yapabileceği egzersizleri bul .hareket etmezse vücut eklemler daha kolay tutuluyormus malesef :KK43: inşallah ilerlemez anneninki
Canım gençliğinde tedavi ettirseymiş sorun olmayacakmış.Ama biz o dönem başka şehirdeydik.Tabi çocuklar küçük kim bakacak :KK51: Yaptıramamış,babamda hep hastaydı zaten sırada gelmemiş:)
Yapıyor canım,sürekli masaj yapıyor kız kardeşim:)
Arada fizik tedaviye gidiyordu.Ama ağrı oluyor:)

Kocam dürtüyor sağdan sağdan. O lanet telefonunu ya Bırak ya da camdan aşağı atıcam dedi :KK34::cry:
Yatıyorum ben. İyi geceler :cry:
Şu yatınca üstünü örtmeyen kocan değil mi:110:
Tamam canım hayırlı geceler:KK200:Benimki işte:70:

Canım gençliğinde tedavi ettirseymiş sorun olmayacakmış.Ama biz o dönem başka şehirdeydik.Tabi çocuklar küçük kim bakacak :KK51: Yaptıramamış,babamda hep hastaydı zaten sırada gelmemiş:)
Yapıyor canım,sürekli masaj yapıyor kız kardeşim:)
Arada fizik tedaviye gidiyordu.Ama ağrı oluyor:)
Abla az çok tahmin edebiliyorum annende babanin bakımında ağirda kaldırmıştır ani hareket de etmiştir

Ani hareket ve ağır kaldırma eklemin en büyük düşmanı malesef :(

Ben motor takmış gibi iş yapardım şimdi onu bıraktım merdivenlerden gümbür gümbür inerdim bilerek yavaş iniyorum

Masaj iyi gelir kantaron yağı ile yapılırsa şifa olsun inşallah :dua:

Abla az çok tahmin edebiliyorum annende babanin bakımında ağirda kaldırmıştır ani hareket de etmiştir

Ani hareket ve ağır kaldırma eklemin en büyük düşmanı malesef :KK43:

Ben motor takmış gibi iş yapardım şimdi onu bıraktım merdivenlerden gümbür gümbür inerdim bilerek yavaş iniyorum

Masaj iyi gelir kantaron yağı ile yapılırsa şifa olsun inşallah :dua:
Aynen canım yıllarca ağır kaldırdı.Şimdi daha rahat o yıllar ağrısı daha çok oluyordu.
Bayağı kilo verdi.Benden zayıf:70: 65 kilo falan:)Öyle olunca daha rahat:)

Aynen canım yıllarca ağır kaldırdı.Şimdi daha rahat o yıllar ağrısı daha çok oluyordu.
Bayağı kilo verdi.Benden zayıf:KK70: 65 kilo falan:)Öyle olunca daha rahat:)
Bende vermeye çalışıyorum artık hiç bir güç beni durduramaz :eek: inşallah gitsin kilolar gelsin saglikli vücut :))

İyi yaptın çay iyidir afiyet olsun 🤭 ee nasılsın bakalım nasıl gidiyor :KK69:
Ne olsun tarifimi yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :KK51: vardiya değişmeli :işsiz:

Back