- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.135
- 598
Kimse bana kelebeğim demediHadi git yat kelebeğim![]()
![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse bana kelebeğim demediHadi git yat kelebeğim![]()
Hayırlı gecelerHepiniZe iyi geceler hanımlar sabah gorusmek üzere![]()
İltifatı yanlış kişiye etmiş olduğunda dur oKimse bana kelebeğim demedi![]()
İyi şükür çocukları uyuttum takilmaca sen nasılsın :))Ooo minik naber yavrum
NagberHayırlı geceler![]()
Bir şeyler yedim. Bulaşıkları toplayıp yatacağımİyi şükür çocukları uyuttum takilmaca sen nasılsın :))
Afiyet olsunBir şeyler yedim. Bulaşıkları toplayıp yatacağım
Eğrilik olmasa da kıkırdak ve eklemi asindiriyor sanırım :/ bakalım ne kadar ömrümüz var bilmiyorim yaşayıp göreceğizMinik Duduklu Tencere miniğim, benim halam da a.spondilit. 62-63 yaşında filan herhalde. Ben kendimi bildim bileli bu hastalıkla mücadele ediyor. Birkaç kez ameliyat filan da oldu. Kuzenimde de bi 5 sene önce filan herhalde teşhis edildi. 40 yaşında şu an. Onda da eğrilik yok. Tabii biraz belden bükük ama öyle göze batan bir durum yok. Öbür kuzenimde ise hiçbir rahatsızlık yok. O da 35 yaşında filan. Çocuklara mutlaka test yaptır. Gerçi bu kadar erken yaşta çıkar mı bilemem ama en azından 1 kez bakılmış olsun. Benim de çok ağrılarım vardı. Halamda bu rahatsızlık var diye bana bile baktılar tıp fakültesinde.
çok geçmiş olsun...![]()
Iyi geceler kuzumHepiniZe iyi geceler hanımlar sabah gorusmek üzere![]()
Allah yardımcın olsun canım benim, rabbim şifa versin inş tez zamanda ❤Afiyet olsunkolay gelsin
Eğrilik olmasa da kıkırdak ve eklemi asindiriyor sanırım :/ bakalım ne kadar ömrümüz var bilmiyorim yaşayıp göreceğiz![]()
İyidir canım sen nasılsınNagber![]()
Kelebeğim
Bana ne demek istersin nevoşKelebeğim![]()
Anneminde sırtında eğrilik var.Afiyet olsunkolay gelsin
Eğrilik olmasa da kıkırdak ve eklemi asindiriyor sanırım :/ bakalım ne kadar ömrümüz var bilmiyorim yaşayıp göreceğiz![]()
Ne desemBana ne demek istersin nevoş![]()
Arım balım peteğimKelebeğim![]()
Arım balım peteğim
Gülüm dalım çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Yine seni seveceğim![]()
![]()
![]()
İyi bende sessizlik ve huzur var onu dinliyorum şuan çay imi da alayım :))İyidir canım sen nasılsın![]()
Abla konuştukça aklıma geliyor eşimin babannesi her yerinde platin vardı kadının belki o da böyle hastaydı bilinmiyordu :/Anneminde sırtında eğrilik var.
Tedavisi geçikmiş şimdi bir şey yapılamıyor![]()
Aşkolsun![]()
Sen bugün sevgi pıtırcığı oldunSonra başıma bir iş gelmesin
![]()