- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
Günaydın kuzumGünaydın![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzumGünaydın![]()
Günaydın periciğimGünaydın kuzum![]()
Günaydın canim. Ben iyiyim,sen nasılsın?Nasılsınız hanımlar![]()
Çok şükür canım, ayakta uyumam dışında gayet iyiyimGünaydın canim. Ben iyiyim,sen nasılsın?![]()
Deprem mi olduOturduğum yerde sürekli sallanıyorum![]()
Şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın cancagazimNasılsınız hanımlar![]()
Hazır fırsat varken uykuna devam et benceÇok şükür canım, ayakta uyumam dışında gayet iyiyim
Emojilerim gelmiş![]()
Yok olmadi,ama bana sanki sürekli oluyorDeprem mi oldu![]()
İyiyim canım, şükürŞükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın cancagazim![]()
Yok canım, uyumamam lazım. Sonra başı kesik tavuk gibi dolanıyorum aşkama kadarHazır fırsat varken uykuna devam et benceAllah iyilik versin canım
Ay hosgelmisler emojisiz olmuyor
Vitamin değerlerin iyi mi canım?Yok olmadi,ama bana sanki sürekli oluyorBakiyorum sallanan lamba yok
9 kadar uyursam bana da aynısı oluyorİyiyim canım, şükür
Yok canım, uyumamam lazım. Sonra başı kesik tavuk gibi dolanıyorum aşkama kadar![]()
En son iyiydi canım. Ama derin uyuyamıyorum,belki ondandırVitamin değerlerin iyi mi canım?![]()
Üstüne birde baş ağrısı ekleniyor9 kadar uyursam bana da aynısı oluyorsanki gün bitmis ,aksam olmus
Aynen öyle, ben de ne kahve içtim,ne kahvaltı ettimÜstüne birde baş ağrısı ekleniyoren iyisi çay içmek
![]()
Evet, uykuya tam gidememek de yapar. Önce doğal uyku yöntemlerini dene canım, olmadı doktora danışırsın. İyi uyku çok önemliEn son iyiydi canım. Ama derin uyuyamıyorum,belki ondandır![]()
Ilac falan istemem zaten,kafam meşgul olmasın yeter, bakalım,, hallederim elbetEvet, uykuya tam gidememek de yapar. Önce doğal uyku yöntemlerini dene canım, olmadı doktora danışırsın. İyi uyku çok önemli![]()
Uyku sorununmu var yoksa.En son iyiydi canım. Ama derin uyuyamıyorum,belki ondandır![]()
Ben içiyorum bile .Üstüne birde baş ağrısı ekleniyoren iyisi çay içmek
![]()