- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Çok beklersinBu arada 90 olmusum bitene kadar 100 bekliyorum sizlerden eyyyy kk halki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok beklersinBu arada 90 olmusum bitene kadar 100 bekliyorum sizlerden eyyyy kk halki
Neden acaba ben öyle sorunlar yaşamıyorumBazen site bile açılmıyor. Hata veriyor
Hakikaten sinir bozucu
Umarım geçicidirBendede görünmüyor
Günaydın abla afiyet olsun içine tereyağı sürdünmü sıcacıkGünaydın
Bende ekmek kalmamışBazlama ve gözleme yaptım.Yeni oturdum
Ben yaparken doyuyorumGünaydın abla afiyet olsun içine tereyağı sürdünmü sıcacık
Aa öylemi ablaHanımlar bu ay pınar olmayabilirÖnümüzdeki aya kaldı galiba
Henüz dönüş olmamış.O sebeple biz kendi yarışmamıza başlarız.Gelirse onuda yaparız.Sıkıntı değil:)Aa öylemi abla
Ben varmıyımHenüz dönüş olmamış.O sebeple biz kendi yarışmamıza başlarız.Gelirse onuda yaparız.Sıkıntı değil:)
Madalyasızlar için düşünüyorum
YoksunBen varmıyım
Ben şoklardayımYoksun
Bazı konularda en iyi seç butonları var.Birkaç kez gördüm.Seninde bir mesajına biri en iyi cevap olarak görmüşAa bişey sorcam ben kime en iyi cevabı vermişim öyle bişey yazıyor profilime tıklayınca açılmıyor basınca
BendemiYoksun
Pınar gelir belki geçte olsa ona katılırsınBen şoklardayım
Nasil oluyoki oBazı konularda en iyi seç butonları var.Birkaç kez gördüm.Seninde bir mesajına biri en iyi cevap olarak görmüş
Sende yoksun bende yokumBendemi
Vay anama vaySende yoksun bende yokum
Vay be ilk defa gördüm böyle bişey abla ne yazdığımı merak ettimBazı konularda en iyi seç butonları var.Birkaç kez gördüm.Seninde bir mesajına biri en iyi cevap olarak görmüş
Detayı bilmiyorumNasil oluyoki o