En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. miniğim, benim halam da a.spondilit. 62-63 yaşında filan herhalde. Ben kendimi bildim bileli bu hastalıkla mücadele ediyor. Birkaç kez ameliyat filan da oldu. Kuzenimde de bi 5 sene önce filan herhalde teşhis edildi. 40 yaşında şu an. Onda da eğrilik yok. Tabii biraz belden bükük ama öyle göze batan bir durum yok. Öbür kuzenimde ise hiçbir rahatsızlık yok. O da 35 yaşında filan. Çocuklara mutlaka test yaptır. Gerçi bu kadar erken yaşta çıkar mı bilemem ama en azından 1 kez bakılmış olsun. Benim de çok ağrılarım vardı. Halamda bu rahatsızlık var diye bana bile baktılar tıp fakültesinde.
çok geçmiş olsun...

Bir şeyler yedim. Bulaşıkları toplayıp yatacağım
Afiyet olsun kolay gelsin
Eğrilik olmasa da kıkırdak ve eklemi asindiriyor sanırım :/ bakalım ne kadar ömrümüz var bilmiyorim yaşayıp göreceğiz

Eğrilik olmasa da kıkırdak ve eklemi asindiriyor sanırım :/ bakalım ne kadar ömrümüz var bilmiyorim yaşayıp göreceğiz
Allah yardımcın olsun canım benim, rabbim şifa versin inş tez zamanda ❤

Anneminde sırtında eğrilik var.
Tedavisi geçikmiş şimdi bir şey yapılamıyor

İyidir canım sen nasılsın
İyi bende sessizlik ve huzur var onu dinliyorum şuan çay imi da alayım :))
Anneminde sırtında eğrilik var.
Tedavisi geçikmiş şimdi bir şey yapılamıyor
Abla konuştukça aklıma geliyor eşimin babannesi her yerinde platin vardı kadının belki o da böyle hastaydı bilinmiyordu :/

Nerede okuduysam hareket diyor ,netten annenin yapabileceği egzersizleri bul .hareket etmezse vücut eklemler daha kolay tutuluyormus malesef inşallah ilerlemez anneninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…