- 8 Haziran 2013
- 57.183
- 151.814
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyur bitanemNevreste yasminsayın eltisi, Habibtenin bacısı, kazenin kardeşi, isabelin kankisi, curlynin ablası, munenin abisi, benim de canımın içi
![]()
Donu yıkamaya gitmiştirOff hep aynı muhabbet sıkıldim yaa konudankadın bir yerden sonra cevap vermeyi bırakmış
![]()
Sallayacak bi şey bulamadım napiyimBuyur bitanem
Mune'nin abisi yazmışsın gözümden kaçmadı![]()
Biri beni orada görür diye hemen geçerimBeni hep oralarda gördüğüne göre okuyorsunama sen ayıp yerleri geçersin bence
![]()
Eşek miSense8 izliyom ben nekşfilikşten
Bilmem, katıldım mı acaba? Katılmamış da olabilirim
Yok, eşeğin ayaaaaa![]()
Oda yeterSallayacak bi şey bulamadım napiyimSanki diğerleri doğru da
bi tek benim canımın içi kısmı doğru
![]()
Yat yat bencede inşallah menüler görmezsin amaYa sadece sonunda var duvarlara sürmemiş ki. Yalnız git gide iğrençleşiyorum. Ben yatayım en iyisi![]()
Günün sanslısı alsem oldu dimiEşek mi![]()
Bizdon diyorum bu sevgi kelebeği gibi dolanıyor. Hayırdır gardaş senNevreste yasminsayın eltisi, Habibtenin bacısı, kazenin kardeşi, isabelin kankisi, curlynin ablası, munenin abisi, benim de canımın içi
![]()
Cizgimi bozmam diyorsun yaniBiri beni orada görür diye hemen geçerim![]()
O see you menüüüYat yat bencede inşallah menüler görmezsin ama![]()
![]()
Yok bozamamCizgimi bozmam diyorsun yani![]()
Benim nenem olurBizdon diyorum bu sevgi kelebeği gibi dolanıyor. Hayırdır gardaş sen
Alllaaah yazdıysa boza emiiiO see you menüüü![]()
Öyle canım geçen sene konu acmostim burda artık ağlıyordum şirt ağrılarına aslında bu hastalık 1000 kişide bir goruluyormus bence oldukça yüksek ama kimi bilmeden yaşayıp gidiyor :/ araştırmak lazım ben mesela 22 yaşına kadar bilmiyordum 30-35 yaşında öğrenenler var ve genetik bir hastalık bu ...Yaaa kıyamam gecmiş olsun cok cozum bulunamıyor mu buna acaba ya boyle yasam kalıten cok dusuyordur![]()
Heee. Trakya’da böyle derizEşek mi![]()
Seviyodum, gittim, konuştumBizdon diyorum bu sevgi kelebeği gibi dolanıyor. Hayırdır gardaş sen
Üstünden dolma kalemle geçeriz kuzum merak etme senYok bozamam![]()