- 24 Eylül 2018
- 97.130
- 292.377
MatmazelNurcuğumSen sağol matmazelsu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MatmazelNurcuğumSen sağol matmazelsu
Bı burun uzatmalar falan dimi degısık bugun bu yasminSen niye bugün başını çıkarıp çıkarıp duruyorsun
Sarı şerit kayıp duruyorSen niye bugün başını çıkarıp çıkarıp duruyorsun
Evet nevos çok gizli yarın ki gorev iyikide kar yagıyoda cam mam silemeyeceksin tüm gununu bana ayıracaksın cidden allahın sevgili kuluyum galibaBiz özelden gizli gizli konuşacağız
Ben yokken muhabbet edesiniz tutuyorBı burun uzatmalar falan dimi degısık bugun bu yasmin
Adeyyyaa allelleeele yaaaAllahım bu kızın mutevaziligi beni öldürecek
Ahahhah fırsat mı biliyoruz napıyoruz anlamadım ki bendeBen yokken muhabbet edesiniz tutuyor
MatmazelNurcuğum
Aynen cinnet geçiriyormuş haklı olarakBı burun uzatmalar falan dimi degısık bugun bu yasmin
Reklamlam her yerde sayfanın %80 reklamSarı şerit kayıp duruyor
Cinnet geçirip, telefonu fırlatıp, yeni telefon masrafı çıkaracağıma, Ce-eeeee yapıp, kaçıyorum
Neyse, gideyim. Siz devam edinAhahhah fırsat mı biliyoruz napıyoruz anlamadım ki bende
Alaaaaahhh ilk trip yasminden bugunNeyse, gideyim. Siz devam edin
Evet bugün indik,annemler,kardeşim ve ailesi:)Aylardır görüşmüyorduk beraber karın tadını çıkardık:)Bence de bekle canım :) Hem karın tadını çıkarın
Yapılır canım ama eritmeden yap:)Nevreste abla buzlukta ahududu vardi çıkardım recel yapmayim diyorm da buzlukdan yapilir mi ? Tadini sevmiyorm anca recel halinde yerim.
Bi bilgisi olan ?Eki Görüntüle 2772168
Direkt seker ekleyip ocaga mi verim ?Yapılır canım ama eritmeden yap:)
Bilgim yok canım ama bende tatını sevmıyorum pek mayhoş gibi gelşyor recel en mantıklısıNevreste abla buzlukta ahududu vardi çıkardım recel yapayim diyorm da buzlukdan yapilir mi ? Tadini sevmiyorm anca recel halinde yerim.
Bi bilgisi olan ?Eki Görüntüle 2772168
Böğürtlene bayilirum ama bunu pek sevmiyorm bu haliyle ama receline bayiliyormBilgim yok canım ama bende tatını sevmıyorum pek mayhoş gibi gelşyor recel en mantıklısı
O zaman işlem belliBöğürtlene bayilirum ama bunu pek sevmiyorm bu haliyle ama receline bayiliyorm
Nereye gidiyoruz aşko hemen gelirim daraldim iyice zatenKukrim aşkomda gelsin
Niçin darlandın kukrişimmNereye gidiyoruz aşko hemen gelirim daraldim iyice zaten
yasminsay denedin mi fikrin var mı?Direkt seker ekleyip ocaga mi verim ?