Buyur bitanemNevreste yasminsayın eltisi, Habibtenin bacısı, kazenin kardeşi, isabelin kankisi, curlynin ablası, munenin abisi, benim de canımın içi
Donu yıkamaya gitmiştirOff hep aynı muhabbet sıkıldim yaa konudankadın bir yerden sonra cevap vermeyi bırakmış
Sallayacak bi şey bulamadım napiyimBuyur bitanem
Mune'nin abisi yazmışsın gözümden kaçmadı
Biri beni orada görür diye hemen geçerimBeni hep oralarda gördüğüne göre okuyorsunama sen ayıp yerleri geçersin bence
Eşek miSense8 izliyom ben nekşfilikşten
Bilmem, katıldım mı acaba? Katılmamış da olabilirim
Yok, eşeğin ayaaaaa
Oda yeterSallayacak bi şey bulamadım napiyimSanki diğerleri doğru da bi tek benim canımın içi kısmı doğru
Yat yat bencede inşallah menüler görmezsin amaYa sadece sonunda var duvarlara sürmemiş ki. Yalnız git gide iğrençleşiyorum. Ben yatayım en iyisi
Günün sanslısı alsem oldu dimiEşek mi
Bizdon diyorum bu sevgi kelebeği gibi dolanıyor. Hayırdır gardaş senNevreste yasminsayın eltisi, Habibtenin bacısı, kazenin kardeşi, isabelin kankisi, curlynin ablası, munenin abisi, benim de canımın içi
Cizgimi bozmam diyorsun yaniBiri beni orada görür diye hemen geçerim
O see you menüüüYat yat bencede inşallah menüler görmezsin ama
Yok bozamamCizgimi bozmam diyorsun yani
Benim nenem olurBizdon diyorum bu sevgi kelebeği gibi dolanıyor. Hayırdır gardaş sen
Alllaaah yazdıysa boza emiiiO see you menüüü
Öyle canım geçen sene konu acmostim burda artık ağlıyordum şirt ağrılarına aslında bu hastalık 1000 kişide bir goruluyormus bence oldukça yüksek ama kimi bilmeden yaşayıp gidiyor :/ araştırmak lazım ben mesela 22 yaşına kadar bilmiyordum 30-35 yaşında öğrenenler var ve genetik bir hastalık bu ...Yaaa kıyamam gecmiş olsun cok cozum bulunamıyor mu buna acaba ya boyle yasam kalıten cok dusuyordur
Heee. Trakya’da böyle derizEşek mi
Seviyodum, gittim, konuştumBizdon diyorum bu sevgi kelebeği gibi dolanıyor. Hayırdır gardaş sen
Üstünden dolma kalemle geçeriz kuzum merak etme senYok bozamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?