NeredeKussan ne bir kere dolandı o sana
Ben de anlamadım yavrum ya. Koca koca kadınlar dondakinin tespitini yapıyor işte![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeredeKussan ne bir kere dolandı o sana
Ben de anlamadım yavrum ya. Koca koca kadınlar dondakinin tespitini yapıyor işte![]()
Dondaki leke gördüm şimdi geliyorum orayaKussan ne bir kere dolandı o sana
Yok sizeen ses gelmedi hepiniz ordasınjz sanırım
Ay evet.daha şaşıracağım bir şey okumam derken neler neler varNeredeBdv mi:)
BakayımAy evet.daha şaşıracağım bir şey okumam derken neler neler var![]()
Yıkanmış donda menü lekesi nasıl kalıyor. Hala anlamış değilimNeredeBdv mi:)
Dolanmadı dolanmadı pis heryer pislik içinde oldu suan hayalimdeKussan ne bir kere dolandı o sana![]()
Bir daha yıka ne olacakYıkanmış donda menü lekesi nasıl kalıyor. Hala anlamış değilimasperox sarı güç diyesim geldi
![]()
Sense8 izliyom ben nekşfilikşten
Bilmem, katıldım mı acaba? Katılmamış da olabilirimSen yarışmaya katildin mı ayşecan![]()
Yok, eşeğin ayaaaaa
Süper fikirYıkanmış donda menü lekesi nasıl kalıyor. Hala anlamış değilimasperox sarı güç diyesim geldi
![]()
Aaaa niye bende bdv okurumBunu senden beklemezdim nevo![]()
1 menü alana 2. %50 indirimliYıkanmış donda menü lekesi nasıl kalıyor. Hala anlamış değilimasperox sarı güç diyesim geldi
![]()
Bunu birine bile söylemem buraya konu açmakta ne bileyimBide çogunda varmışilginç
![]()
Beni hep oralarda gördüğüne göre okuyorsunAaaa niye bende bdv okurum![]()
Ya sadece sonunda var duvarlara sürmemiş ki. Yalnız git gide iğrençleşiyorum. Ben yatayım en iyisiDolanmadı dolanmadı pis heryer pislik içinde oldu suan hayalimde![]()