- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.278
- 698
Ama güzelsinYani aslında baba tarafımdan büyük babamın babası Bulgaristan Deliormanlı’dan (tutrakan tarafları), anne tarafımdan dedemin babası Selanik’ten göçme ben böyle bakınca pek de melez olmuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama güzelsinYani aslında baba tarafımdan büyük babamın babası Bulgaristan Deliormanlı’dan (tutrakan tarafları), anne tarafımdan dedemin babası Selanik’ten göçme ben böyle bakınca pek de melez olmuyorum.
Bahane diiiiiilll yaaaa gerçek. Yoğurt yapçam bekliyorum sütün ılımasınjOoo kolay gelsin hepde bir bahane var bana gelince neyse .
Benim eşim de tam tersi baba Yunan anne Bulgar
FırfırAyyyy birazcık mı fosforlu cevriye mübarek
Tam oynamalıkDüğünlerde çok calarlar burda
Neresi güzel sende,yalandan simartmaAma güzelsin
Bir de kibar olayım dedimAyyyy birazcık mı fosforlu cevriye mübarek
Aay zaten güzeldim bugün iyice güller açtı yüzümde şimdi
Valla güzel kız aretimNeresi güzel sende,yalandan simartma
Küsüm ben sana git tamam yoğurt yapBahane diiiiiilll yaaaa gerçek. Yoğurt yapçam bekliyorum sütün ılımasınj
Büyük babamın babasının bi karısı Bulgaristan’da kalmış. O taraftan çocuklar İstanbul’a yerleşmişler. Bi sor bakalım babanlaraAkraba cıkcaz herhalde
Sen güzel görmek istiyorsun çünkü sen güzelsinAma güzelsin
Bizim burdada pomaklar iskeçeliler var herkes o dilden konusuyo ben anlamiyorum tabiki heleki yanindan gecince pomakca konusuyolar anlama diyeYani aslında baba tarafımdan büyük babamın babası Bulgaristan Deliormanlı’dan (tutrakan tarafları), anne tarafımdan dedemin babası Selanik’ten göçme ben böyle bakınca pek de melez olmuyorum.
Biliyorum aretim bende gördüm ama ona satasmak hoşuma gidiyorValla güzel kız aretim
Sağol tatlımBüyük babamın babasının bi karısı Bulgaristan’da kalmış. O taraftan çocuklar İstanbul’a yerleşmişler. Bi sor bakalım babanlara
Sen güzel görmek istiyorsun çünkü sen güzelsin
Bekliyorum soğumasını diyorum yaaaaaaaaaKüsüm ben sana git tamam yoğurt yap
Bız anladık ama bilmeyenler için foto bırakslım suraya en kapalı fotosunu buldumBir de kibar olayım dedim
Bir an gözümün önüne geldi o anBizim burdada pomaklar iskeçeliler var herkes o dilden konusuyo ben anlamiyorum tabiki heleki yanindan gecince pomakca konusuyolar anlama diye
Hee bide ben anlayışsız oldum şimdi hım tmm okBekliyorum soğumasını diyorum yaaaaaaaaa
Biliyorum aretimBiliyorum aretim bende gördüm ama ona satasmak hoşuma gidiyor
Ay bu neBız anladık ama bilmeyenler için foto bırakslım suraya en kapalı fotosunu buldum
He bende onlar hiç yok Bizimkiler gelmişler 1930lu yıllarda. Büyük babam ve Dedem bura doğumlular. Dil mil yok bizdeBizim burdada pomaklar iskeçeliler var herkes o dilden konusuyo ben anlamiyorum tabiki heleki yanindan gecince pomakca konusuyolar anlama diye