Senin yabancı olmadığın konular aşko birak şimdi hadi oha falan oldumlari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yabancı olmadığın konular aşko birak şimdi hadi oha falan oldumlari
Ne yapayım yüzüne konuşuyorum konuşuyorum cevap alamıyorumGene birileri arkamdan konuşmuş, atıp tutmuş
Öylesin öyleee pek tatlıÖyleyim dimi
Bulgaristan mı? :)Ben zabanan ağşamına kadar burda olduğumdan mütevellit artık selam vermiyorum
Ben macırım
Sevisiyolar bizde uzaktan izliyoz evvaNeler oluyor burda
O senin tatliliginn şekerimÖylesin öyleee pek tatlı
Seni bugun öpmemiştiö gelO senin tatliliginn şekerim
Çünkü süt kaynatıyorum, yoğurt yapçam. Ya tutarsaNe yapayım yüzüne konuşuyorum konuşuyorum cevap alamıyorum
Babam Bulgar anam YunanBulgaristan mı? :)
Melez güzeliÇünkü süt kaynatıyorum, yoğurt yapçam. Ya tutarsa
Babam Bulgar anam Yunan
stres atalım
stres atalım
Ooo kolay gelsin hepde bir bahane var bana gelince neyse .Çünkü süt kaynatıyorum, yoğurt yapçam. Ya tutarsa
Babam Bulgar anam Yunan
Evet ,biraz değişik olan değil mi canım?Cenna yaaa ahahah cok güldürdün şimdi bulgar sarkıcı azis var bilirmisimisiniz melodisi onu andırıyor
Aay zaten güzeldim bugün iyice güller açtı yüzümde şimdiSeni bugun öpmemiştiö gel
Oynanmaz miHemen oynadım. Çünkü trakyalılık Ben
Düğünlerde çok calarlar burdaCenna yaaa ahahah cok güldürdün şimdi bulgar sarkıcı azis var bilirmisimisiniz melodisi onu andırıyor
Yani aslında baba tarafımdan büyük babamın babası Bulgaristan Deliormanlı’dan (tutrakan tarafları), anne tarafımdan dedemin babası Selanik’ten göçme ben böyle bakınca pek de melez olmuyorum.Melez güzeli
Ayyyy birazcık mı fosforlu cevriye mübarekEvet ,biraz değişik olan değil mi canım?
Akraba cıkcaz herhaldeYani aslında baba tarafımdan büyük babamın babası Bulgaristan Deliormanlı’dan (tutrakan tarafları), anne tarafımdan dedemin babası Selanik’ten göçme ben böyle bakınca pek de melez olmuyorum.