- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.278
- 698
Okey okey devamke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okey okey devamke
Madem kankayık ölümüne herseyi bilceksin unutup durma not al hanım duduYa ufffff unutuyorum napiyiiiimm. Bir sürü kankam oldu. Hepsini nasıl bi anda aklıma sokayım
Almadığımı mı sanıyorsunMadem kankayık ölümüne herseyi bilceksin unutup durma not al hanım dudu
Tamam mademAlmadığımı mı sanıyorsun
NeyyyEvva melektoş top ile ilgili bir konu vardı gördün mü
Hee görmemişsin anladım
Ben gordum o ne dıye araştırırken eşime yakalandım duymamışım hıcEvva melektoş top ile ilgili bir konu vardı gördün mü
Bende merak ettim mervetos da melek hep oralara takiliyo diye sorayım dedim sen bişey anladin mı, ne alaka ay esin bişey dedi mi kiBen gordum o ne dıye araştırırken eşime yakalandım duymamışım hıc
Ne sacma seymiş o dedi gitti arkadından neymiş dıye bakıyorum almıcaz heralde dıye acıklama yaptım bide ne hallere soktu su forum millet neler biliyor yaaBende merak ettim mervetos da melek hep oralara takiliyo diye sorayım dedim sen bişey anladin mı, ne alaka ay esin bişey dedi mi ki
Fazla uzaklaşmış olamam dimi
Olamazsın datlum yapma ZiyaaFazla uzaklaşmış olamam dimi
Kitap okumaya gidiyorum zati. Kaç yaşındaki insanların açtıkları konuyo görünce böyle oluyorumOlamazsın datlum yapma Ziyaa
Sabah görüşmek üzere o zaman Aman ya,duygudan duyguya sörf yaptırıyorlarKitap okumaya gidiyorum zati. Kaç yaşındaki insanların açtıkları konuyo görünce böyle oluyorum
Eki Görüntüle 2754095
Valla hâlâ şoktayım ben neler öğreneceğiz acaba sen nasıl buldunNe sacma seymiş o dedi gitti arkadından neymiş dıye bakıyorum almıcaz heralde dıye acıklama yaptım bide ne hallere soktu su forum millet neler biliyor yaa