Yemeğe beklerizO kadar uzağım yeme kısmı daha cazip bana yapma kısmından![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeğe beklerizO kadar uzağım yeme kısmı daha cazip bana yapma kısmından![]()
Çinlilere rağmen tavuklu tarif güzeldi. Deneyebileceğim tariflerden biri. Evet, sunumla öne çıkabilir.Aslında popüler tarifte alıyorsun. Acaba sunum tarzını mı değiştirsen![]()
Falafeli ben ayın ortasında yaptım. Bir hafta sonra pişirdim sadece. Noolmuş kii?Sen tarifleri son dk yaptigin için sana küsüyor tarifler, hemen eklesene öyle olmaz![]()
Birde tarzını değiştirebilirÇinlilere rağmen tavuklu tarif güzeldi. Deneyebileceğim tariflerden biri. Evet, sunumla öne çıkabilir.
Üstünde oynama olmayan ham fotoğraflarını işleyebilirimWunderLost
![]()
Off harika yemeklerinizi tatsaydık çok güzel olurdu tabii. Bakmakla yetinelim artıkYemeğe bekleriz![]()
Her zaman beklerizOff harika yemeklerinizi tatsaydık çok güzel olurdu tabii. Bakmakla yetinelim artık![]()
Çok şükür aşkom![]()
![]()
Hooyoooorrrrr!..Ait olduğumuz yer![]()
Falafel sana küsmüşFalafeli ben ayın ortasında yaptım. Bir hafta sonra pişirdim sadece. Noolmuş kii?
Oh yeahHooyoooorrrrr!..
Katılmak ister misinYeni kategori ne acaba belli mi
Demek patates yemekleri yapıyoruz
Yine yapayım da görsün. Bu sefer tahin sossuz. Ketçap mayonezle yerimFalafel sana küsmüş![]()
Sobeledim seniDemek patates yemekleri yapıyoruz
Boşuna uğraşmayın. Birinci belli ikinci kim![]()
Hangi tarif olduğunu tahmin edebiliyorumBu ay sadece bir tane yasaklı tarif var. Her şey serbest ilk mesaja dikkatli bakın. Sonra bu oluyor muydu demeyin![]()
Şaşirtmaçlı, en sevdiğimBu ay sadece bir tane yasaklı tarif var. Her şey serbest ilk mesaja dikkatli bakın. Sonra bu oluyor muydu demeyin![]()