Akşam 20.00 de belli olacakYeni kategori ne acaba belli mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam 20.00 de belli olacakYeni kategori ne acaba belli mi
Öfff, yöresel mi? Hiç de sevmemGeleneksel müziklerimizi de şimdiden ekleyelim
Yoo,kim dedi öyle diye ?Öfff, yöresel mi? Hiç de sevmem
Teşekkür ederim evet fark ettimÇok naziksin eline sağlık zarif mesajın tşk için biz tşk ederiz bu arada farkında olmadan ikidir sana veriyormuşum oyumu
Uzay mutfağıYok ondan vazgeçtim zor olsun dedilerDünya Mutfağının bir üstü olması lazımmış
İsveç köfte ve falafel görünce böyle bir şey aklıma gelmediPopüler tarifler yasak olduğu için yapılmadı.
Alien kizartmasiUzay mutfağı
Tarif almaya geç kalmasan yetecek guzumYaa artık hiç değilse ilk 3 e gireyim litfeeenn ipucu verin de tarif düşüneyim
Bana bir ay önce söylemeleri gerekir ancaYaa artık hiç değilse ilk 3 e gireyim litfeeenn ipucu verin de tarif düşüneyim
Tarif seçmesi de var. Stratejik tarif seçme özürlüsüyüm. Damak tadıma uyanı seçiyorum. Damağım bozuksa demekTarif almaya geç kalmasan yetecek guzum
Onlar o kadar popüler değilYani bölümde chesecake, san sebastian yapıldığı her kategoride birinci oluyor.İsveç köfte ve falafel görünce böyle bir şey aklıma gelmedi
Aslında popüler tarifte alıyorsun. Acaba sunum tarzını mı değiştirsenYaa artık hiç değilse ilk 3 e gireyim litfeeenn ipucu verin de tarif düşüneyim
Dünya'yı parçalayın o zaman zorlaşır Uzakdoğu, Ortadoğu, Afrika lezzetleri,Yok ondan vazgeçtim zor olsun dedilerDünya Mutfağının bir üstü olması lazımmış
Yok bu sefer ülkemize dönüş yapıyoruz.Dünya'yı parçalayın o zaman zorlaşır Uzakdoğu, Ortadoğu, Afrika lezzetleri,
Sen tarifleri son dk yaptigin için sana küsüyor tarifler, hemen eklesene öyle olmazTarif seçmesi de var. Stratejik tarif seçme özürlüsüyüm. Damak tadıma uyanı seçiyorum. Damağım bozuksa demek
O bizim bölümde hep var herkes alışkınHindistan eklemek istemedim kaçmasın kimse
Ait olduğumuz yerYok bu sefer ülkemize dönüş yapıyoruz.
O kadar uzağım yeme kısmı daha cazip bana yapma kısmındanO bizim bölümde hep var herkes alışkın