Akşam 20.00 de belli olacakYeni kategori ne acaba belli mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam 20.00 de belli olacakYeni kategori ne acaba belli mi
Öfff, yöresel mi? Hiç de sevmemGeleneksel müziklerimizi de şimdiden ekleyelim![]()
Yoo,kim dedi öyle diye ?Öfff, yöresel mi? Hiç de sevmem![]()
Teşekkür ederimÇok naziksin eline sağlık zarif mesajın tşk için biz tşk ederizbu arada farkında olmadan ikidir sana veriyormuşum oyumu
![]()
Uzay mutfağıYok ondan vazgeçtimzor olsun dediler
Dünya Mutfağının bir üstü olması lazımmış
![]()
![]()
İsveç köfte ve falafel görünce böyle bir şey aklıma gelmediPopüler tarifler yasak olduğu için yapılmadı.
Alien kizartmasiUzay mutfağı![]()
Tarif almaya geç kalmasan yetecek guzumYaa artık hiç değilse ilk 3 e gireyim litfeeenn ipucu verin de tarif düşüneyim![]()
Bana bir ay önce söylemeleri gerekir ancaYaa artık hiç değilse ilk 3 e gireyim litfeeenn ipucu verin de tarif düşüneyim![]()
Tarif seçmesi de var. Stratejik tarif seçme özürlüsüyüm. Damak tadıma uyanı seçiyorum. Damağım bozuksa demekTarif almaya geç kalmasan yetecek guzum![]()
Onlar o kadar popüler değilİsveç köfte ve falafel görünce böyle bir şey aklıma gelmedi![]()
Aslında popüler tarifte alıyorsun. Acaba sunum tarzını mı değiştirsenYaa artık hiç değilse ilk 3 e gireyim litfeeenn ipucu verin de tarif düşüneyim![]()
Dünya'yı parçalayın o zaman zorlaşırYok ondan vazgeçtimzor olsun dediler
Dünya Mutfağının bir üstü olması lazımmış
![]()
![]()
Yok bu sefer ülkemize dönüş yapıyoruz.Dünya'yı parçalayın o zaman zorlaşırUzakdoğu, Ortadoğu, Afrika lezzetleri,
![]()
Sen tarifleri son dk yaptigin için sana küsüyor tarifler, hemen eklesene öyle olmazTarif seçmesi de var. Stratejik tarif seçme özürlüsüyüm. Damak tadıma uyanı seçiyorum. Damağım bozuksa demek![]()
O bizim bölümde hep var herkes alışkınHindistan eklemek istemedim kaçmasın kimse![]()
Ait olduğumuz yerYok bu sefer ülkemize dönüş yapıyoruz.![]()
O kadar uzağım yeme kısmı daha cazip bana yapma kısmındanO bizim bölümde hep var herkes alışkın![]()