- 28 Haziran 2011
- 61.107
- 153.754
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün hiç ilerlemediBugün oy almadım galiba hatırlamıyorum
İyice sıkıcı oldu nevos ,oy kullanilmiyorBugün hiç ilerlemedi
Hıkkk diye takılacaktı az kalmıştıYemezler ablaBen onu korkuturum o beni korkutamazBiraz daha zorlasam yüreğine inerdi
Uzun zamandır deniz ürünleri yapmadık. Genelde hamsi dışında pek tarif çıkmıyor. Farklı seçenekler çıkacaksa neden olmasınAma birde şu var, balık pahalı herkesin bütçeye uymayabilir. Çünkü tek başına bir ana yemek olmak zorundaYani et olsa 200-300 gr bile olsa bir şeyler çıkarıyoruz.yeni konu ne olacak, konusuluyor mu?
yoksa onerim balik olabilir
Balık hiç bana göre değil,birde cidden çok pahalı tek bildiğim kizartma ve buğulamaUzun zamandır deniz ürünleri yapmadık. Genelde hamsi dışında pek tarif çıkmıyor. Farklı seçenekler çıkacaksa neden olmasınAma birde şu var, balık pahalı herkesin bütçeye uymayabilir. Çünkü tek başına bir ana yemek olmak zorundaYani et olsa 200-300 gr bile olsa bir şeyler çıkarıyoruz.
Görenler fikrini yazabilir tabi
Tekli sayılardan nefret nevosKazen Abicim Merhaba oylama için bildirim gönderebilir misiniz
ben o zaman su yarismadan devamUzun zamandır deniz ürünleri yapmadık. Genelde hamsi dışında pek tarif çıkmıyor. Farklı seçenekler çıkacaksa neden olmasınAma birde şu var, balık pahalı herkesin bütçeye uymayabilir. Çünkü tek başına bir ana yemek olmak zorundaYani et olsa 200-300 gr bile olsa bir şeyler çıkarıyoruz.
Görenler fikrini yazabilir tabi
Canom benim birincilik suya düştü