- 24 Eylül 2018
- 98.292
- 294.630
- 698
Olay bizden tamamen çıkmış durumda,gece uyku arasında bile aklıma geliyor benim,yolda yürürken bile bildirim görsem yazıyorumBak konuyu aktif tutuyoruz hala değişen bir şey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olay bizden tamamen çıkmış durumda,gece uyku arasında bile aklıma geliyor benim,yolda yürürken bile bildirim görsem yazıyorumBak konuyu aktif tutuyoruz hala değişen bir şey yok
aşkosu kurban
Senin artık bundan sonra kendini çok koruman gerekiyor nevosum, ayaklara dikkat, dışarıda fırtına olsun sen kipirdama yerindenAynen aşkom organlar teker teker gidiyor. Ama ben artık başka kaybetmeyi düşünmüyorum Hastalıklar uzak olsun
Evet aşkom havalar ısınana kadar böyle takılacağım. Kilo almadan yaz gelirse memnun olacağım
Saniyelik
Benimde öyle aşkom Biz bağımlıyız galibaOlay bizden tamamen çıkmış durumda,gece uyku arasında bile aklıma geliyor benim,yolda yürürken bile bildirim görsem yazıyorum
Zorunlu değil mecburi yazsa acaba etkili olur mu nevos@Kazen Abicim Merhaba
Oylamamız için bildirim istiyoruz
Yoksaa anormal olan biz miyiz aşkom?Benimde öyle aşkom Biz bağımlıyız galiba
Vermeyene 3 tokatZorunlu değil mecburi yazsa acaba etkili olur mu nevos
MantıklıVermeyene 3 tokat
Evet canım benim Geçen haftalarda bunu bizzat gördüm. Hemen böbrek ağrısı yaşıyorum. Enfeksiyon oluyor. En iyisi dikkat etmek. Dün pazara gittim. Evin hemen üst sokağında, 1.5 kilo sebze aldım zorla getirdim. Ben kendimi iyi zannediyorum. Ama değilimSenin artık bundan sonra kendini çok koruman gerekiyor nevosum, ayaklara dikkat, dışarıda fırtına olsun sen kipirdama yerinden
Eyvahlar olsunVermeyenin kv evine gelip 3 ay kalsın desek
Daha da mantıklısı geldi ,okuMantıklı
Bence çok etkili olurEyvahlar olsun
Oda olabilirYoksaa anormal olan biz miyiz aşkom?
Offffffff iste bu, uçar bu yarismaVermeyenin kv evine gelip 3 ay kalsın desek
Bildirime bunu yazmalıyızBence çok etkili olur
Kim vuracakVermeyene 3 tokat
Ben memnunum ,öyleyse de böyle iyiyizOda olabilir
Ben 14 yıldır bu durumdayım
+1Türk yemekleri yapsaydık böyle olmazdı Herkes Fransız kaldı bu kategori