- 28 Haziran 2011
- 61.125
- 153.784
- 898
MalesefVe zor, ve adaletsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MalesefVe zor, ve adaletsiz
Budur bee Oylama dediğin böyle olur. Herkes feyz alsınHepiniz gidin masterchefe başvurun. Bunlar nedir Allahahaskına muh te şemm görünüyorEllerinize sağlıkkk hepinizin. Çoğunun tadını bilmiyorum detaylı tariflere ,fotolara bakıp oyumu kullanıcam.
Dedim işte dedimYa çen bana Sosyalikom mu dedin, yirimmmm seniiii
Çok teşekkür ederiz canımKızlar Hepinizin ellerine sağlık Vallahi hepsi birbirinden güzel olmuş ama malum 3 tane oyumuz var Churros Levain Kurabiye ve Macar kebabına verdim oyumu diğerleri hakkını helal etsin Elinize emeğinize sağlık
Uzun zamandır görünmüyorsun nasılsınKızlar Hepinizin ellerine sağlık Vallahi hepsi birbirinden güzel olmuş ama malum 3 tane oyumuz var Churros Levain Kurabiye ve Macar kebabına verdim oyumu diğerleri hakkını helal etsin Elinize emeğinize sağlık
BayıldııımmmmmmDedim işte dedim
Çok sağolun güzel çicemm benimBizde seniiiiiiiiiii gül goncaaaaammmmm
Vayyyy ahretliğim elde silah keleş lazım olursa haber et hemen tararız buralarıTopiiiiikkk kendinize gelin
Aradığınız kurşun ayağınıza geldi
Siz kiii muhteşem tarifleri yapmaya üşenmeyen maharetli hamarat hatunlarsınız, topiği canlandırmak sizin için çocuk oyuncağı
Elini kana bulama CiceemÇok sağolun güzel çicemm benim
Vayyyy ahretliğim elde silah keleş lazım olursa haber et hemen tararız buraları
Düşeyim mapıs damlarına çicemmmmElini kana bulama Ciceem