- 8 Aralık 2011
- 44.211
- 154.862
Siz burda karavana yaşıyorsunuzAilemizin kasabı, Şen Kasap Evva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz burda karavana yaşıyorsunuzAilemizin kasabı, Şen Kasap Evva
Çok iyi bizim herife danışam tutar gibiAilemizin kasabı, Şen Kasap Evva
Bize takılacaksın,eminsin değil miSiz burda karavana yaşıyorsunuz
Ne vereyim ablama döş kalça sırtNiye kasap o mu
Tanımaz mıyımBizi tanımaya başladın benim o işlere evva bakıyor
sizin oralarda sıcak. niyetin varsa tam zamanları. mayısa kadar seansları alırsın tertemiz olur inşHem de çok zor bu alıntı kalmış
Beraber gezeriz asker arkadaşı gibi
Cildim çok hassas malesef Boynumu hafif kasisam sanki yolunmus gibi kızarıyor :/
Ne vereyim ablama döş kalça sırt
Ben biraz araştırdım bulunduğum uerde seans ücreti yani seans la ödeme yapiyormussun bitirme garantili olan yer uzaksizin oralarda sıcak. niyetin varsa tam zamanları. mayısa kadar seansları alırsın tertemiz olur inş
köftelik 2 defa çek sinirsiz olsunNe vereyim ablama döş kalça sırt
Keşke en başından diyendin biraz geç kalmadın mıBize takılacaksın,eminsin değil mi
At olmadıktan sonra sorun yokNe vereyim ablama döş kalça sırt
Kaçarsın diye önce söylemiyorumKeşke en başından diyendin biraz geç kalmadın mı
At olmadıktan sonra sorun yok
İnsan hemşosuna bunu yapar mıKaçarsın diye önce söylemiyorum
Atlar pahalı. Başıboş eşekler daha iyiKeşke en başından diyendin biraz geç kalmadın mı
At olmadıktan sonra sorun yok
yani bitmesede hem daha uzun sürer hemde incelirBen biraz araştırdım bulunduğum uerde seans ücreti yani seans la ödeme yapiyormussun bitirme garantili olan yer uzak
Birde buna rakip deri tavlayan vardı nusret tek rakibin benim diyor deriyi tuzlarkenNe güzel ses çıkarıyor şaapp şaap
Kahve içmişliğimizde varYani 40 yıl hatrı varİnsan hemşosuna bunu yapar mı
Tenin beyaz mı?Ben biraz araştırdım bulunduğum uerde seans ücreti yani seans la ödeme yapiyormussun bitirme garantili olan yer uzak
Şu ortam bir belli olsun da inşallah bende istiyorum bakalım çokyani bitmesede hem daha uzun sürer hemde incelir
EvetTenin beyaz mı?