- 8 Aralık 2011
- 44.208
- 154.856
Ahhh ahhhh neler neler yapıyorlar
Adam herşeyli çıkabilir burdaAdam pıçaklı çıktı Rıza Baba
buranın anası olmalıNevreste ana olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh ahhhh neler neler yapıyorlar
Adam herşeyli çıkabilir burdaAdam pıçaklı çıktı Rıza Baba
buranın anası olmalıNevreste ana olsam
Espri yapmıyorumBenim sakalım bilen var
benim sakalım bilen var diyor. kimmiş o bilenBenim sakalım bilen var
Tatar RamazanTabi hala çare bulamadim eşim ramazan diyor arada
Adam tuttuk onlar yediriyorYemeği elinizle mi yiyorsunuz
minik ipi cımbızı alak gidekCorona var
Yok ya ben şaka yapıyorum.Ben lazer yaptırmıştım zaten:)Tabi hala çare bulamadim eşim ramazan diyor arada
Kobay benmiyimO kadar bilindik bir tarif ki eminim yemezsin Evva belki benim hatrıma yer yaptığımı
Malesef ben yapmıyorumYok ya ben şaka yapıyorum.Ben lazer yaptırmıştım zaten:)
minikde sana güvendi sakalı olduğunu itiraf etti. oldu mu bu şimdiYok ya ben şaka yapıyorum.Ben lazer yaptırmıştım zaten:)
Atı boşver ben sana tavuk vereyim onu kes yeriz Dükkanında kapattık nasılsaDikkat et bir akşam yatarken yatağında kesik at başı bulabilirsin
CesnicibasiKobay benmiyim
Şeymi bu evva yesin ölmese bizde yeriz
Bıyık sevmiyorum yoksa dükkan sizinminikde sana güvendi sakalı olduğunu itiraf etti. oldu mu bu şimdi
Ben geçen duvarda yazdım bi çare halde ama kimse bişey demediminikde sana güvendi sakalı olduğunu itiraf etti. oldu mu bu şimdi
hormon baktırdın mı hiç?Ben geçen duvarda yazdım bi çare halde ama kimse bişey demedi
Buralar eskiden dutluktuÇok pislik bir aileyiz
Benimde sorunluydu ondan lazer yaptırdım.Tiroid var ya:)Ben geçen duvarda yazdım bi çare halde ama kimse bişey demedi
Ben yakında kirli sakalda birakirimBıyık sevmiyorum yoksa dükkan sizin
Şimdi kuleler diktikBuralar eskiden dutluktu
Yüz yanmaz mi ya hadi başka yer kapaniyordaBenimde sorunluydu ondan lazer yaptırdım.Tiroid var ya:)