hepi topu cigkofte yarin yapiverde yiyek son güne bırakmaİşte tam o gün ben biliyorum da hani son güne kalıyor ya ondan seyttim
Özel istek yaptım mune yeOlabilir mi sencesonuçta bu sefer nedenini bilmiyorum
niye olmasın. 2 yumurta icin yarab ne hesaplar banlanıyorOlabilir mi sencesonuçta bu sefer nedenini bilmiyorum
Bize söyledi Minik yaptı.Seni çok kıskanıyormuşOlabilir mi sencesonuçta bu sefer nedenini bilmiyorum
O kadar bilindik bir tarif ki eminim yemezsinhepi topu cigkofte yarin yapiverde yiyek son güne bırakma
Vayy kurban oluruuum bana vurcakti o aplaaasakince indir o elindekini
Valla sizde Elektrikli jopta vardırBurası yemek topigi burda açlık var burda yemek var
biz çok saptırdık kaldıkBunu ben yapmıyorum yarışmacılar yapıyor.Onu sen düşünecektin
sen yap taştan yumuşak olsun yerim ben
yok yok aplası aldık gazınıVayy kurban oluruuum bana vurcakti o aplaaa
Dedim patlatmali yumurtayi tek ben yapmalıyımBize söyledi Minik yaptı.Seni çok kıskanıyormuş
niye olmasın. 2 yumurta icin yarab ne hesaplar banlanıyor
Bende bir adet elektrikci var istersem onu da yaparValla sizde Elektrikli jopta vardır
biz çok saptırdık kaldık
Bize söyledi Minik yaptı.Seni çok kıskanıyormuş
ne dememesi az daha kan akacaktiDeme öyle deme
Aynen bizim aklımız öyle şeylere çalışmıyorduValla sizde Elektrikli jopta vardır
biz çok saptırdık kaldık
Picak lazim olursa dön arkanı vereyim sirtindan
Dedim patlatmali yumurtayi tek ben yapmalıyımonda patlatmali yumurta yapacak potasiyel vardı banlattim
Patlatmali yumurta :bizim ailede yumurtayı patlatmadan pişirme yönteminin adı
Buralar kk nin arka sokakları olmuşBende bir adet elektrikci var istersem onu da yapar
Ama bu benim aklımaAynen bizim aklımız öyle şeylere çalışmıyordu