- 8 Aralık 2011
- 44.208
- 154.856
Alınmıyan Çiğ köftemi kaldıÇiğ kofye aldıysan eğer seni bdv ye alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alınmıyan Çiğ köftemi kaldıÇiğ kofye aldıysan eğer seni bdv ye alalım
Allah korusun deme öyle Kukrim Hediye etti canım benle merveye sağolsun çocuklara bağış için kullanılıyor ya miktarı bizede süpriz olduNe uykusu bu ya ölüm uykusu mu ne bu yeter ya
demeyeyim
Hangi konu
Lazım olurdu diyeyim ben sana
Bu yumurta konusu uzarsa benden çıkabilirYumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan
Ayıp ettin adres belli artık lazım olursa kapını çalarız elbetLazım olurdu diyeyim ben sana
tamam ben piyasadan çekildim tavukları kestimBu yumurta konusu uzarsa benden çıkabilir
tamam ben piyasadan çekildim tavukları kestim
Tavukları pişirmişem, hacıyı da çarşıya göndermiştimtamam ben piyasadan çekildim tavukları kestim
NedenBen tarif almadım ki
Sence kalır mı bu zamanAlınmıyan Çiğ köftemi kaldı
Bol eskinli kavgali saç cekismeli alintilamaliHangi konu
Bandan yeni çıkmıştım adapte olamadımNeden
Sence kalır mı bu zaman
Bir göz gezdireyim o vakitBol eskinli kavgali saç cekismeli alintilamali
zarara uğrarım hacı ne yapsın koca çiftlik ben en iyisi tavukları satıp zararımı çıkartayımTavukları pişirmişem, hacıyı da çarşıya göndermiştim
Alan kim kiNeden
Sence kalır mı bu zaman
Bak bak uzun uzun yaz senBir göz gezdireyim o vakit
Bilmem bdv ye ucuralim tek tekzarara uğrarım hacı ne yapsın koca çiftlik ben en iyisi tavukları satıp zararımı çıkartayım
Alan kim ki
Ama çok şirinsin arada gel sohbet edelimBen kimseyi yemek istemiyorum Nevreste beni harcar bu hatunlar ben oy vereyim yeter ya
BDV beni BozarBilmem bdv ye ucuralim tek tek