- 8 Aralık 2011
- 44.208
- 154.856
Bu amuda kalkan tavuk bozulunca tavuklar amuda kalkarGezen tavuğun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu amuda kalkan tavuk bozulunca tavuklar amuda kalkarGezen tavuğun mu
Gercektenmi almadinmi tarifHellüü, tarif kapamayan nana geldi nasılsınız
Çiğ köfteyi alsana senHellüü, tarif kapamayan nana geldi nasılsınız
OoooBu amuda kalkan tavuk bozulunca tavuklar amuda kalkar
Tarifsiz ! Acılar içindeyiz hemsomHellüü, tarif kapamayan nana geldi nasılsınız
Evliyim de yemek yapamıyorum. ama bugün bir pilav yapmışım bizimkinin yaptığına bin basıyordu beEvlimisin bekarmisin canim
Uydurduk birşeyler, yapmaktan vazgeçen olursa artık onlardan buluruz birşeylerGercektenmi almadinmi tarif
Çok ağlama hemşom benim içinTarifsiz ! Acılar içindeyiz hemsom
Hepsini olimpiyata hazırlıyorum
Aman gitmeyin dikatli olun ben buraya takıldığımdan beri iyiyim şükürBu su hiç durulmaazzz. Yeni geldim ya adapte de olamadım siteye. Bir ara girmeyi unuttum
Zamanla öğrenirsin ozaman canim,bekarsan belki calisiyosundur diye yapamadigini zannettimEvliyim de yemek yapamıyorum. ama bugün bir pilav yapmışım bizimkinin yaptığına bin basıyordu be
Istedim bir düşman benden önce kapmış, Nevreste 15 dk rondada çiğ köfteyi kaçırdıÇiğ köfteyi alsana sen
Ben kimini bdv ye çekcem raat ol senUydurduk birşeyler, yapmaktan vazgeçen olursa artık onlardan buluruz birşeyler
AhahahahahaHepsini olimpiyata hazırlıyorum
Çek minik çek, çiğ kofteciyi çekBen kimini bdv ye çekcem raat ol sen
Ahahahahaha
Yok valla Elif 3 yıldır evliyim. Çalışmıyorum da şuan ama yemek hiç yapmadım ömrümce. Yapacağım zaman da arayıp eşimden tarif alıyorum. O zaman da ayarı tutmuyorZamanla öğrenirsin ozaman canim,bekarsan belki calisiyosundur diye yapamadigini zannettim
Karete öğretmem lazımBen kimini bdv ye çekcem raat ol sen
Ahahahahaha
Cantanem mi canfeb miÇek minik çek, çiğ kofteciyi çek
Karete öğretmem lazım
İnanmamFotosentez yapiyolla diye duydum
Ben buralara yeni düştüm valla. Ay bilmiyordum kiLabnede kazandı ya bilmiyor musun