Var katılasım.Katılacak mısın gülüm
İyiyim canım, sen nasılsın?Jenna16 bak ben geldimmm nerelerdesin
@Minik Meleklerim seninle denk gelmiyoruz yaa ne yapıyorsun nasılsın
@Nana Sen nerelerdesin nasılsın(bu arada kullanıcı adı değişikliğini sordum teknik olarak yapamıyoruz dediler kısmet artık)
@Blue_Perii seni de özledim yaa nerelerdesin çitlenbik
@HAbibte Ver bi gazoz içelim dağıtmıyorsun artık
C A N O komşu seni adım yarışmasında görüyorum haberdarim senden yine de selam vereyim
@kukrim27 senle de denk gelemedik sanki nasılsın
@Elalis Hele seninle uzun zamandır denk gelmiyorum sanki yaa ne var ne yok
@Elhan Öğretmenim nasılsın
Etiket seramonisi
Sen yaparsınVar katılasım.yapabileceğim bir tarif çıkarsa.
Kaybolursun ,o dereceDurumlara pek bakmıyorum ondan görmedim galiba,
En iyisini yapıyorumKaybolursun ,o derece
Aynen aşkomEn iyisini yapıyorum
A. Selam canım.Jenna16 bak ben geldimmm nerelerdesin
@Minik Meleklerim seninle denk gelmiyoruz yaa ne yapıyorsun nasılsın
@Nana Sen nerelerdesin nasılsın(bu arada kullanıcı adı değişikliğini sordum teknik olarak yapamıyoruz dediler kısmet artık)
@Blue_Perii seni de özledim yaa nerelerdesin çitlenbik
@HAbibte Ver bi gazoz içelim dağıtmıyorsun artık
C A N O komşu seni adım yarışmasında görüyorum haberdarim senden yine de selam vereyim
@kukrim27 senle de denk gelemedik sanki nasılsın
@Elalis Hele seninle uzun zamandır denk gelmiyorum sanki yaa ne var ne yok
@Elhan Öğretmenim nasılsın
Etiket seramonisi
Yarın başlayacak di mi abla?Sen yaparsınKesin buradasın
Ben de istiyorum bakalım ama bilmiyorum ne zaman açılıyor denk gelirsem etiketlerim tabiki seniBen istiyom tekrar katılmak bakalım beni unutmayın.
Ne kadar korkuyorsun görelim
İyi şükür idare ediyoruzİyiyim canım, sen nasılsın?
Ben de giremiyorum aman gönüller bir olsun daA. Selam canım.
Bende pek fazla siteye giremiyorum bu ara
Yok canım 1 AralıkYarın başlayacak di mi abla?
Kiz siz neler yapiyonuz öleee
e ama rahatsiz edici bir seviyeye ulasti. herkesin istedigini paylasmasi serbest ama bana aşıri ters bir durumKiz siz neler yapiyonuz öleee
Iste bende buna karsiyim yazikki ne yazik insanlar nereye gidiyo marifet saniyolar sanirime ama rahatsiz edici bir seviyeye ulasti. herkesin istedigini paylasmasi serbest ama bana aşıri ters bir durum
ajite etmek gibi olmasin ama ben açlık nedir çok iyi bilirim. yenilen içilen şeylerin sergilenmesi yanlış.Iste bende buna karsiyim yazikki ne yazik insanlar nereye gidiyo marifet saniyolar sanirim
Kul hakki bu canim göz hakkını birak artikajite etmek gibi olmasin ama ben açlık nedir çok iyi bilirim. yenilen içilen şeylerin sergilenmesi yanlış.
göz hakkı var sonucta.
İyi ol iyiBen de istiyorum bakalım ama bilmiyorum ne zaman açılıyor denk gelirsem etiketlerim tabiki seni
bugün tatil isteyecektim aslında ben ama şeyy neyse artık yürürüz napalım oklavayı çıkarma yeter ki
İyi şükür idare ediyoruz
Ben de giremiyorum aman gönüller bir olsun da
Kul hakki bu canim göz hakkını birak artik
sonuncuyu gördüm zaten öyle gözardı ettimSiz gözardi ettiniz ben söylerim burdan neyapmis
Yakşamlar